Pa neću ni ja stalno trekeljati jedno te isto o Maxu…Ne ide, ne ide…
Ako ništa drugo…”stari auti” !?…pa kaj nemate sedam dana u tjednu da napravite nešto pošteno o tome…Samo 15 minta prije starta me ne zanima čak ni Ayrton Senna a ni najmanje kolko je Jordan potrošio na ”lijepog 7up zelenka”…
Malog su Maxa opravdano nagrdili…”Nije se čak ni ispričao..!?” (za guženje Romaina)…uuuu…noty boy…
Sebu pet mjesta i još pet sekundi za vrijeme utrke !? Pa mogli su mu još naložiti i da ima obavezno kupanje u Lawrencu za vrijeme utrke..Fino društvo na začelju..Seb, Max, Jenson…Naravno, Seb će im odmah reći bye, bye..
Jedini Nicina šansa je možda startati bolje…Joj kaj volim kaj postartaju kak su stajali..Srećom, na rtlu-u je ”10 najvećih modnih katastrofa”..hehe..(10. Neda Ukraden)..
Fernando je Sebu prodao finu foru s nutranje strane..Španjolac zna nešto o koridi..Naravno, Ferrari na ravnom ode..
Još ćemo se mi ovjde zaželjeti ”dosadnog” Monte Carla. Ovo bu uspavanka..Vettel se lijepo probija. Evo dokaza da treba uvesti ”reverse starting order”..
Seb nakon samo sedam u boksu. Gumidefekt ?
Moj ”libling” (kojeg su trebali penzionirati prije pet godine) Massa kraj Ericssona…Lijepo i od Marcusa (malo Ronniea..).
Perez lako kroz Bullove..Uz Hondu, još se jedan velikan ponižava…Renault to sve želi prikrit i širi ideju povratka vlastitog tima. Ipak se nešto događa. Borba Maldonado – Kvjat (tak se i čita), Grosjean jako brz, Massa se probija a valjda i Fetelko..
Za zabavu kroz radio poruke ovog je puta zadužen Alonso koji boksu javlja da ne želi i u utrci raditi na razvoju i štednji..McLaren je stvarno sramota.
(Kolegica Maja Lena je na 3. mjestu. Sjećam se kad je s 14 trebala završiti u kazneno-popravnom domu…A tu je i klanfa Tina. Sreća naša..)
Pastoru stvaro nije mjesto u F1. Pa taj ne zna ni kako propustiti puno bržeg na svježijim gumama..Nakon boksova, Nico puno bliže..ajd, prisila ga ko nekad Button Vettela na grešku u vrlo zadnjem krugu…
Zamalo zgazilo svizca koji se preko ceste vraćao kući nakon što je u upravi trkališta predao žalbu zbog povećena buke zadnjih dana..Vodećem dvojicu stižu poruke da Nico mora čuvati kočnice a Lewis benzin. Jako afirmativno. Nisam znao da je Hulk malo glupav..Pa moraš se maknuti kad ide brži auto..
Ni sedmu utrku nema borbe između Lewisa i Nice..Ajd, barem se voze zajedno..DRS ? Aha, još je to uvijek na jednoj sec..Vettel nakon vrlo zadnje startne pozicije završava na peto mjestu. Jako lijepo.
A da sad Lewisa pozove još jednom boks..onak..tek tolko…?
Dolijevanje goriva…!? Dva gumara..!? Da bi ja vama..Ma svi iste motore jer ovo ubija od dosade.
I zabrane što se smije a što ne smije reći preko radija su apsurdne. Il daj sve, ili sve zabrani..
U ”oštroj” borbi Nevenka pobijedila Nives, Lewis Nicu.
Goran Dijaković