biturbo Featured Huracan Lamborghini Performance TR3 Tuning Turbo Vijesti Zanimljivosti

Biturbo Lamborghini Huracan ispaljuje više od 850 KSLamborghini Huracan svakako je jedan od modela za koje se može reći da spada u skupinu automobila snova, ali vlasnik konkretnog primjerka odlučio ga je dodatno poboljšati, a u tome mu je pomogla tuning kuća TR3 Performance.

Standardni Lamborghini Huracan za pogon koristi atmosferski 5.2-litreni V10 motor sa 610 KS. Prostora za povećanje snage nema puno u atmosferskoj, ali zato ima u turbo izvedbi. Upravo je u tom smjeru krenula ekipa iz tvrtke TR3 Performance pa je 5.2-litreni V10 motor opremljen s dva turbopunjača tko da je snaga poletjela na više od 850 konjskih snaga.


Opsežne modifikacije napravljene su na ovjesu i kočnom sustavu, a što zbog boljeg hlađenja, što zbog moćnijeg izgleda, vlasnik je odlučio ukloniti stražnji branik. U biti, nije to niti toliko loše obzirom da će ostali sudionici u prometu moći uživati u veličanstvenom pogledu na turbopunjače i ispušne grane.


Previous articleAndroid Auto – Google Maps, Media & Messaging

Od malih nogu zaražen oktanima pa već krajem 80-ih bjesomučno guta sve automobilske tiskovine. Kao dipl.ing. strojarstva čitatelju približava mehaniku automobila. Osnivač i glavni urednik portala Autopress.hrSource link

Related Posts