Lamborghini Huracan svakako je jedan od modela za koje se može reći da spada u skupinu automobila snova, ali vlasnik konkretnog primjerka odlučio ga je dodatno poboljšati, a u tome mu je pomogla tuning kuća TR3 Performance.

Standardni Lamborghini Huracan za pogon koristi atmosferski 5.2-litreni V10 motor sa 610 KS. Prostora za povećanje snage nema puno u atmosferskoj, ali zato ima u turbo izvedbi. Upravo je u tom smjeru krenula ekipa iz tvrtke TR3 Performance pa je 5.2-litreni V10 motor opremljen s dva turbopunjača tko da je snaga poletjela na više od 850 konjskih snaga.

Opsežne modifikacije napravljene su na ovjesu i kočnom sustavu, a što zbog boljeg hlađenja, što zbog moćnijeg izgleda, vlasnik je odlučio ukloniti stražnji branik. U biti, nije to niti toliko loše obzirom da će ostali sudionici u prometu moći uživati u veličanstvenom pogledu na turbopunjače i ispušne grane.

Previous articleAndroid Auto – Google Maps, Media & Messaging

Od malih nogu zaražen oktanima pa već krajem 80-ih bjesomučno guta sve automobilske tiskovine. Kao dipl.ing. strojarstva čitatelju približava mehaniku automobila. Osnivač i glavni urednik portala Autopress.hr


Source link