Aktualno Bolt cijene vožnje Featured Vijesti Zanimljivosti

Bolt vozačima u Britaniji odriješio ruke, sami određuju cijene vožnjeEstonska digitalna kompanija za usluge prijevoza Bolt u ponedjeljak je izvijestila da će vozačima u Britaniji omogućiti da sami određuju cijene vožnje a putnicima da biraju vozače.

Bolt će u početnoj fazi uvesti tu mogućnost u tri grada u Midlandsu kako bi riješio problem nestašice vozača koja je dovela do duljeg čekanja i do otkazivanja vožnji i rasta cijena vožnje.


Do Božića svih 65 tisuća vozača u Britaniji moći će sami određivati cijene vožnje ili nastaviti koristiti model određivanja cijena ovisno o potražnji.

Potražnja za uslugama prijevoza snažno raste u posljednje vrijeme budući da se ljudi vraćaju na posao nakon ukidanja pandemijskih ograničenja, a taksije je teško pronaći u najfrekventnijim dijelovma dana budući da su mnogi vozači u pandemiji odustali od tog posla.

Bolt i Uber pokušavaju sada ponovo pridobiti vozače obećanim većim primanjima.

“Nadamo se da ćemo skratiti vrijeme čekanja na aplikaciji Bolt i da će vozači rjeđe otkazivati (vožnju) kako bi korisnici mogli brzo i sigurno stići do odredišta nakon pojačane potražnje u proteklim tjednima”, rekao je Boltov regionalni menadžer za zapadnu Europu Sam Raciti.

Uber je vozačima u Kaliforniji omogućio da sami određuju cijene još u srpnju prošle godine, ali je nakon manje od godinu dana ukinuo tu mogućnost, tvrdeći da su rezultati pokazali da je više korisnika odbilo vožnju po višoj cijeni i da nisu ponovno zatražili vožnju putem Ubera.

HINA
Source link

Related Posts