Novi model bit će poznat pod nazivom Dacia Jogger. Jednostavno i zvučno međunarodno ime za najnoviju prinovu u paleti vozila Dacia! Predstavljanje tog svestranog obiteljskog automobila sa sedam sjedala pratite uživo na online događanju 3. rujna.

S imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia Jogger savršen je obiteljski automobil za bijeg u prirodu. Novi model utjelovljuje pragmatični i autentični duh te pustolovnu prirodu na kojoj marka nastavlja graditi svoj identitet.


Kako izgleda Dacia Jogger u prirodnom okruženju, moći ćete saznati 6. rujna na glavnom ulazu Međunarodnog salona automobila u Münchenu.

OBITELJSKI TERENAC S 5 ILI 7 SJEDALA
Bilo u konfiguraciji s pet ili sedam sjedala, svestrani Dacia Jogger najbolji je suputnik malih i velikih obitelji koje vjerno prati na svakodnevnim pustolovinama i izletima u prirodu. Dacia je prije svega pragmatična marka. Zato svojim kupcima nudi vozilo u kojem će u potpunoj slobodi dijeliti lijepe trenutke s prijateljima i obitelji.

DACIA JOGGER – VELIKI AUTOMOBIL KRATKOG IMENA
Jogger je jednostavno, moderno, lako izgovorljivo i svima razumljivo ime koje simbolizira dinamičnost, pozitivnu energiju i pustolovni duh. Završni dio imena -ER, baš kao i kod Dacijina legendarnog SUV-a Duster, daje naslutiti da je riječ o robusnom i izdržljivom automobilu stvorenom za obitelji.

SVE JE SPREMNO ZA PREDSTAVLJANJE U MÜNCHENU
Dacia će predstaviti posve novi Dacia Jogger 3. rujna u 10 sati u okviru digitalnog događanja (koje možete pratiti na poveznici).
Nedugo nakon toga, 6. rujna, model će biti izložen na Međunarodnom salonu automobila u Münchenu, a predstavit će ga glavni direktor marke Dacia, Denis Le Vot. Pratite najnovije vijesti na events.dacia.com.
Source link