FORMULA 1 Vijesti

Dosada u Štajerskoj..

Benzin u Austriji 9.5 kuna, (dizel  8.5 kuna), glavna tribina za vikend 450 eura..Umjesto Arrivabenea, imao bi ideju koga bi trebalo zgaziti..Šatoraši prolaze puno gore nego u Savskoj..Tri noći (po auto i šator, cca 30m2) 220 eura za tri noći ( a Anice s janjetinom niđe..)..
Prošle je godine u Zeltwegu, u nedjelju, bilo oko 90 tisuća (tada petak 50, subota 70 tisuća) ) (ok, besplatnih je ulaznica bilo ko u priči..). Ove nedjelje maksimalno 35.000.. No comment.
Najbolje tribine ove godeine nisu ni postavljene. To su one kod predzadnjeg i zadnjeg zavoja prije cilja. Tu je Rosberg izeltio kad je PP bio na tanjuru.. Bolje indikacije ne bi bilo trebati.
Nico fantastično na startu. Ono što su napravili Alonso i Kimi još nije viđeno. Kamera je bila tako postavljena da smo se svi preplašili..
Kimi: ”..jako smo brzo vozilil_0dc69946f567abc2a0419b148ea1bc6f-2, kotači su prosklizali, auto je otišao u lijevo, bog zna zašto.., tada..nemam pojma što se dogodilo i zašto..”. Znači nije ga Alonso opalio. Dakle, Kimi je jednostavno pobjeglo..Fernndo ”ni luk jeo ni luk miriso..”..

Oba McLarena out u desetom krugu nakon što su startali negdje oko predgrađa  Graza..Gdje je ing Kvočić da im ga malo pošaljemo i da im poštima pile…

Tek na kraju malo uzbuđenja…Verstapen – Maldonado, Massa – Vettel,..možda i Rosberg – Hamilton…ma kakvi…Svako svoje…Formula 1 je dosadna, što god vi (mi) mislili o tome…
(gd)
Foto prilog ovom tekstu pripada starim majstorima koji su bili u Zeltwegu..
 Snimio: Nediljko Matejaš
ned 311 ned 196 ned 079 ned 081

Related Posts