Nema promjene na Motorsportovoj hr. top listi najboljih 100 vozača F1. Lewis Hamilton ostaje na sedmom mjestu iako je osvojio treći naslov prvaka svijeta. Jer, ispred njega je prvi po redu Fernando Alonso (dva naslova) a, mislimo, Lewis ipak nije bolji od majstora iz Ovieda. Prava je tragedija da je Alonso ove (i slijedeće) godine zapeo u šepajućem McLarenu ali svi koji su gledali Austin znaju na što mislimo. Fernando je je u jednom trenutku bio peti (!?) s onim kršem i nema sumnje i dalje drži svoje šesto mjesto u Topu 100.  
Na petom mjestu je Alain Prost a tu naravno još nije vrijeme za usporedbu..
Podsjetimo: 1. Senna, 2. Schumacher, 3. Clark, 4. Fangio, 5. Prost, 6. Alonso, 7. Hamilton, 8. Moss, 9. Vettel, 10. Stewart, 11. Raikonen, 12. Lauda, 13. Mansell, 14. Ascari, 15. Peterson…
Seb Vettel se malo popravio ove godine s par fantastičnih poteza ali je veliko pitanje može li skinuti Mossa. Znamo, znamo..Seb s četiri naslova prvaka, Stirlig bez i jednog. No, ono što je Moss radio još je uvijek jače od Ferrarijevog vozača. Nešto slično je kod borbe za 16. mjesto između Gillesa Villeneuvea i Mike Hakkinena. Finac s dva naslova (ali jaka) i Gilles bez i jednog ali s talentom koji nije viđen u 65 godina F1…Ipak, Mika milimetar jači..
Nepravdu smo nanijeli Stefanu Bellofu na 38. mjestu. Sigurno je ispred Schecktera, Gurneya i Jaques Villeneuvea. No, to ćemo popraviti pri novoj objavi liste. (gd)