Ovogodišnja turistička sezona započela je bolje od očekivanog. Velik broj inozemnih turista odabrao je upravo našu zemlju kako bi proveli najbolje dane u godini – svoj godišnji odmor i to nakon duge zime i proljeća provedenih u epidemiološkim mjerama.

Kako bi našim korisnicima putovanje učinili što ugodnijim i privlačnijim, u zajedničkoj suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom željeli smo prenijeti dio prirodne ljepote Hrvatske na naplatnu postaju Lučko. Zgrada naplatne postaje Lučko, koja je svih ovih godina bila isključivo u funkciji operative naplate cestarine od prošlog tjedna postala je projekcija prekrasne uvale Sakarun. Kako je Lučko svim turistima početna točka prema obalnim destinacijama, vjerujemo da smo ovim vizualom korisnicima učinili i oku ugodan start na autocesti i pokazali barem djelić ljepota predivne Hrvatske.

Svima nam je u cilju da turistička sezona traje što dulje, s toga smo poduzeli niz aktivnosti. I ove godine smo na našim odmorištima putem informativne kampanje poslali poruku o važnosti odgovornog ponašanja i vožnje tijekom putovanja. Također, pozivamo sve korisnike koji još nisu u sustavu ENC-a da to učine što prije, jer kupnjom ENC uređaja cestarinu mogu platiti beskontaktno, a usput ostvaruju značajan popust na cestarinu.

Izvor: HAC


Source link