Hyundai je sklopio partnerstvo s Atletico Madridom i postaje novi globalni automobilski partner slavnog španjolskog nogometnog kluba. Od iduće sezone Hyundaijev logo bit će na rukavu dresa Atletico Madrida u svim domaćim natjecanjima kluba do 2021. godine.

Osim toga, španjolski će klub imati flotu službenih Hyundai automobila, a partnerstvo će biti vidljivo na utakmicama te raznim medijskim i digitalnim sadržajima.

 

Tijekom partnerstva, Hyundai i Atletico će zajednički pokrenuti i kreirati niz uzbudljivih vrijednih pogodnosti za navijače kluba s ciljem olakšavanja mobilnosti i dostupnosti nogometa navijačima.

Tako Hyundai proširuje svoju prisutnost u vrhunskom nogometu u kojem je kontinuirano prisutan kao partner posljednjih 20 godina.

– Nevjerojatno smo uzbuđeni zbog novog partnerstva s Atletico Madridom, vrlo uspješnim klubom koji sa svojim strastvenim navijačima odgovara izazovnom duhu Hyundaija. Kao što su obožavatelji Atletica samo srce slavnog kluba, tako su i naši kupci u središtu pozornosti svih naših aktivnosti – rekao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode Hyundai Motor Europe.

Oduševljenje potpisivanjem partnerstva nije krio ni predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo: „Ponosni smo na savez s Hyundaijem, automobilskim proizvođačem koji ističe svoju strast za izvrsnošću i liderstvom u tehnološkom napretku i inovacijama. ”