Kanadsko start-up poduzeće Dubuc Motors je najavilo planove za svoj električni sportski četverosjed, s nadom početka prodaje tokom 2016.te.

Dubuc je nazvao svoj električni automobil Tomahawk i trenutno je u fazi prototipa. Traže se investitori za projekt i nade se polažu u početak prodaje tokom već spomenute 2016. za manje od 100 000$.

Kompletne specifikacije Tomahawka nisu još puštene u javnost no Dubuc kaže da će automobil pogoniti sustav s dva motora – svaki za jednu osovinu, i u praksi čineći pogon na sva 4 kotača. Ubrzanje do 100 bi trebalo iznositi malo iznad 3 sekunde, krajnja brzina će biti limitirana na 225 km/h radi produljenja dometa, za koji navode da bi trebao iznositi oko 440 km.

Iz kompanije navode da je ljepota cijelog dizajna ta što je cijela aluminijska šasija lako podložna daljnjim modifikacijama, što znači da se može lagano pretvoriti u drugi tip vozila uključujući vozilo za prijevoz veće količine ljudi ili uslužno vozilo…

Naš prijedlog – manite se modifikacija, auto je grdi, poradite malo na dizajnu s obzirom da je za ime prekasno i sigurni smo da će investitori doći!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here