Evo Evolution IX Featured Lancer Mitsubishi Mitsubishi Lancer Evolution IX Povijest Vijesti Zanimljivosti

Mitsubishi Lancer Evolution IX je jedan od budućih klasika


Relijaška legenda i dalje se može pronaći u razmjerno tvorničkom stanju i u odličnoj kondiciji, a cijena još nije počela značajnije rasti.

Stručnjaci koji se bave automobilima u pogledu investicija slažu se kako je Evolution osme i devete generacije model koji će u slijedećim godinama odraditi značajniji porast vrijednosti. Entuzijasti jako dobro znaju koliko je golema doza užitka u vožnji koju je sposoban pružiti spomenuti automobil, ali sada spomenuti model postaje sve zanimljiviji i u pogledu investicija.

Naime, japanski proizvođač maksimalno se potrudio oko svake od 10 generacija Lancera Evolution, koji se na tržištu zadržao 14 godina. Sportska nastrojenost u kombinaciji s razmjerno dobrom funkcionalnošću i pouzdanošću pokazala se odličnom kombinacijom.

Konkretan primjerak na slikama ogledni je primjer automobila kakvom će vrijednost u slijedećih 10-ak godina značajno porasti. Radi se o primjerku opremljenom JDM prednjim i stražnjim svjetlima te stražnjim branikom, sprijeda je ugrađen karbonski lip Ralliart, Rally Armour zavjesice za blato te 17-colnim BBS naplacima s gumama BF Goodrich g-Force Sport COMP-2 dimenzija 235/45.

Tvornički ovjes zamijenjen je KW-ovim s mogućnošću regulacije visine i tvrdoće, a motor je dobio usisni i ispušni sustav proizvođača ARC. Obzirom da je dosad prošao svega 56.327 kilometara, uopće nema sumnje da je ovaj Mitsubishi Lancer Evolution IX sposoban pružati maksimalan sportski užitak još čitav niz godina.Source link

Related Posts