Aktualno Featured Teška krađa Vijesti Zanimljivosti

Nakon što je brusilicom demontirao katalizator s vozila, policijski službenici spriječili njegov bijeg s mjesta događajaPolicijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“.

Sumnja se da je 19. rujna oko 4 sata u Trumbičevoj ulici u Zagrebu, osobnim automobilom marke BMW karlovačkih registarskih oznaka došao do parkirališta gdje je, s unaprijed stvorenom namjerom da tuđu pokretnu stvar oduzme drugome s ciljem da ju protupravno prisvoji, uporabom brusilice s osobnog automobila marke Fiat Uno zagrebačkih registarskih oznaka, demontirao katalizator i spremio ga u BMW s kojim je došao.


Odmah nakon počinjenja djela uočili su ga policijski službenici koji su spriječili njegov bijeg s mjesta događaja te ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Materijalna šteta iznosi oko 1000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Izvor: Zagrebačka policija
Source link

Related Posts