Croatia Airlines od četvrtka ima nove web stranice (www.croatiaairlines.com), koje donose novi dizajn, novi sustav online naplate te user-friendly iskustvo pregledavanja sadržaja i aktualnih ponuda nacionalnog avioprijevoznika, priopćili su iz domaćeg avioprijevoznika.

Nove web stranice prilagođene su svim vrstama uređaja i veličinama ekrana. Uključuju i novi sustav online naplate, što korisnicima omogućuje jednostavnije plaćanje zrakoplovnih karata.

Osim na web stranicama, novi sustav naplate dostupan je i putnicima koji karte žele kupiti telefonskim pozivom u kontaktni centar Croatia Airlinesa ili u nekoj od poslovnica tvrtke.

“Novi dizajn stranicama daje još veću atraktivnost i bolju preglednost, a usklađen je s online trendovima i u cijelosti ispunjava sve zahtjeve suvremenih tehnologija, zadržavajući pritom osnovna obilježja prepoznatljivoga kompanijskog identiteta te i dalje naglašava Croatia Airlines kao suvremenu zrakoplovnu tvrtku”, ističe Uprava Croatia Airlinesa.

Najavljuje da će u budućnosti web stranica doživjeti dodatne izmjene, nudeći još bolje funkcionalnosti privatnim i poslovnim korisnicima za koje će biti kreiran i novi kanal prodaje, a sve uz maksimalnu zaštitu osobnih podataka i sigurnost online plaćanja.

Nove web stranice sastavni su dio dodatne digitalizacije poslovanja Croatia Airlinesa u svim poslovnim procesima i segmentima poslovanja, zaključuje se u priopćenju.

HINA


Source link