Aktualno Featured nissan ariya Red Dot Vijesti Zanimljivosti

Novi Nissan Ariya električni crossover osvojio je nagradu za dizajn Red Dot u Njemačkoj


Nissan je danas objavio da je novi 100 % električni crossover Nissan Ariya osvojio prestižnu nagradu za dizajn Red Dot u kategoriji dizajna proizvoda. Nissan sedmi put osvaja ovu nagradu.

Ariya je nagrađena za izvanredne inovacije kao električno vozilo i za visokokvalitetan dizajn temeljen na Nissanovom jedinstvenom konceptu „bezvremenskog japanskog futurizma”.

Osnovana 1955. godine, nagrada za dizajn Red Dot jedna je od najvećih svjetskih nagrada za dizajn, koju organizira Design Zentrum Nordrhein-Westfalen (Dizajn centar Nordrhein-Westfalen) u Njemačkoj. Ove je godine žiri sastavljen od 50 proizvođača i dizajnera raznih industrijskih proizvoda odabrao pobjednike na temelju devet dizajnerskih elemenata, kao što su estetika, funkcionalnost, kvaliteta, ergonomija, izdržljivost i inovativnost. Za kategoriju dizajna proizvoda pristiglo je oko 7900 prijava iz 60-ak zemalja.

Elegantan dizajn modela Ariya spaja Nissanovu stručnost u proizvodnji električnih vozila s najnovijim povezanim tehnologijama, čime otvara novo poglavlje u Nissanovoj priči o električnim vozilima. Ariya nudi snažna ubrzanja i uglađen i tihi rad. Salonski uređena unutrašnjost stvara ugodno ozračje za vozača i putnike.

Nagrade za dizajn Red Dot dodjeljuju se na godišnjem međunarodnom natjecanju u dizajnu. Nagrade se dijele u tri kategorije: dizajn proizvoda, dizajn brenda i komunikacija te koncept dizajna. Logotip nagrada Red Dot je međunarodno prepoznatljiv simbol kvalitetnog dizajna. Ovo je sedmi put da je Nissan osvojio ovu nagradu – također ih je osvojio i 1993., 1996., 2001., 2002., 2003. te 2018. godine.Source link

Related Posts