Kad bi se ovako završavale sezone i u ostalom granama našeg sporta, onda bi motorsport u hr. bio prava pjesma. No, čini se da je u našem kartingu idilično stanje i pravi je užitak pročitati..

Poštovani vozači, klubovi, mehaničari…i svi drugi koji na bilo koji način sudjelujete u prvenstvu Hrvatske u kartingu….prije svega…želim Vam zahvaliti na fair play ponašanju ove sezone koju su neki svakako okarakterizirali no ja joj dajem ocjenu višu od prolazne! Ako uzmemo u obzir da zemlje u našem okruženju skoro da i nemaju prvenstvene utrke – mi smo ipak imali sezonu koju smo odradili u postotku većem od 83% (5 od 6 natjecanja). Svi smo svjedoci ekonomskog rasta u našoj državi koji se nažalost reflektira i u sport pa tako i u naš koji je u najmanju ruku više nego specifičan na svoj način. Jednog dana pojavit će se i pare…financijski bolje stanje…pojaviti će se i kupovi kakve možemo vidjeti izvan naših granica…ali tada…zasigurno više neće biti entuzijasta u koje svrstavam i sebe…. Istinski zaljubljenici su ostali na gridu…većina dežurnih dušebrižnika je nestala…pojavila su se nova lica…full pozitivna… Osobno…bilo je ugodno odrađivati ovu sezonu…posebice jer smo zaista otvorili sve moguće klase i jednom zauvijek zatvorili Pandorinu kutiju sa nekim klasama koje se zaista više nikada neće bodovati ali niti spominjati. Ovim putem, iskreno i sportski zahvaljujem SVIMA koji su nam (MI) pomogli da se ova sezona privede kraju, koji su svojim radom, djelima i idejama oplemenili ovu sezonu i naš sport. Nadam se da se vidimo i nagodinu…2016. je pred vratima…prijedlozi i kritike su dobrodošle…

Dragi moji…primite srdačan sportski pozdrav!

S osobitim poštovanjem,

Sportski direktor HAKS-a za karting

Mario Moslavac

Dobro, zar ne ? Kako li je samo uspio ukrotiti roditelje na egotripu..!? Jedino ovaj ekonomski rast ja baš previše nisam svjedok ali kako narod kaže…iz Marijevih usta u božje uši..(gd)

http://www.haks.hr/rez15/karting.htm

Kristijan Habulin
Kristijan Habulin
Damian Sekulić
Damian Sekulić
Renato Dujmović, Ivan Ćovan i Nikola Samardžija
Renato Dujmović, Ivan Ćovan i Nikola Samardžija
Dorijan Čargonja
Dorijan Čargonja
Ivan Plaščak, Krunoslav Žovan i Ante Čobanov
Ivan Plaščak, Krunoslav Žovan i Ante Čobanov