Aktualno Featured Vijesti Zanimljivosti

Premijere Renault grupe u Parizu


Renault, Dacia, Alpine i Mobilize potvrdili su svoje sudjelovanje na nadolazećem Pariškom salonu automobila koji će se, pod sloganom „Revolution is on”, održati u izložbenom centru Porte de Versaillesu (dvorana 6) od 17. do 23. listopada 2022. Na tom događaju koji se nipošto ne propušta svaka će marka dobiti priliku predstaviti najmanje jedan novi model u ponudi, ali i pokazati najnovije inovacije, obznaniti nove suradnje te izložiti nekoliko kultnih vozila

Tri svjetske premijere marke Renault
Renault će svijetu predstaviti reizdanje kultnog Renaulta 4, kao i novi Kangoo E-Tech electric, posebno dizajniran za obitelji. Za kraj cjelogodišnje proslave 50. godišnjice Renaulta 5, javnost će imati priliku otkriti jedan sportski i nekonvencionalan prototip. Povrh toga, Renault će po prvi put izložiti modele s kojima kreće u ponovno osvajanje C-segmenta: Megane E-Tech electric i novi Austral E-Tech hibrid.

Dacia: novi vizualni identitet!
Dacia će na Pariškom salonu automobila predstaviti završnu fazu transformacije svojeg vizualnog identiteta započete sredinom 2021., najprije u područjima komunikacije i marketinga, da bi se početkom 2022. proširila i na distribucijsku mrežu. Kako izgleda novi vizualni identitet na svim modelima marke, doznat ćete u Parizu. Riječ je o strateškom potezu marke i povijesnom izazovu u automobilskoj industriji: posjetite Dacijin izložbeni prostor i otkrijte novi dizajn te nova područja djelovanja marke koja sežu mnogo dalje nego što to izloženi modeli daju naslutiti.

Ekskluzivni konceptni automobil marke Alpine
Marka Alpine također će sudjelovati na Pariškom salonu automobila kako bi predstavila sportske automobile današnjice i sutrašnjice. Uz najnovije inovacije i tehnologije iz Formule 1, marka će predstaviti novu fazu vlastite transformacije: najnoviji konceptni automobil koji spaja budućnost i sportsku strategiju marke.

Mobilnost za 1, 2 ili više osoba… I pregršt usluga koje nudi Mobilize
Posvećen novim rješenjima mobilnosti, Mobilize će predstaviti vozila budućnosti i koncepte koji utjelovljuju njegovu viziju mobilnosti u gradovima. Tim povodom izložit će i konceptni automobil Mobilize Duo prilagođen za usluge dijeljenja vozila i na čiju se je uporabo moguće pretplatiti. Prilagođena za usluge dijeljenja i opremljena različitim drugim uslugama, ta će vozila olakšati mobilnost ljudi i robe u složenim gradskim okruženjima. Mobilize će također predstaviti svoja energetska rješenja i vizije u području energije.

Ne propustite
U okviru zajedničkog pothvata HYVIA, posvećenog mobilnosti temeljenoj na vodiku, Renault Grupa i tvrtka Plug izložit će vozila s pogonom na vodik (furgon, minibus, šasija s kabinom) i prikazati ilustracije svojeg jedinstvenog ekosustava H2 u dvorani 3.
Novo: Master Van H2-TECH dosad je izlagan kao prototip, a sada će prvi put biti predstavljen i u serijskom izdanju, potpuno spremnom za cestu!Source link

Related Posts