Featured Lamborghini Lamborghini Urus Prior Design SUV Tuning Urus Vijesti Zanimljivosti

Prior Design Lamborghini Urus ima 650 KS i 24-colne naplatkeMnogi bi zauzeli stav da se na ponajboljem sportskom SUV-u na svijetu nema što poboljšavati, ali ne i stručnjaci iz tuning kuće Prior Design.

Oni su čvrsto odlučili dodatno poboljšati Lamborghini Urus. Reprogramiranjem ECU-a snaga 4-litrenog twin-turbo benzinca V8 povećana je na 650 KS. No, bildanje snage nije im bilo u fokusu.


Prilikom tuninga jednog od najbržih SUV-ova na svijetu fokusirali su se na izgled. Brojni karoserijski dodaci naglašavaju izgled ratnika. Oštre linije, agresivno izvučeni blatobrani, masivni spojleri i difuzor te 24-colni naplaci jasno daju do znanja kako Prior Design Lamborghini Urus mora izazivati strahopoštovanje na svakom uglu.

Mnogi će ga smatrati pretjeranim, ali tunirani automobili i postoje da bi privlačili pažnju i da bi se o njima raspravljalo.


Previous articleItalija želi novu Intelovu tvornicu čipova

Od malih nogu zaražen oktanima pa već krajem 80-ih bjesomučno guta sve automobilske tiskovine. Kao dipl.ing. strojarstva čitatelju približava mehaniku automobila. Osnivač i glavni urednik portala Autopress.hrSource link

Related Posts