U Zagorju je nastala ideja o pružanju totalne i profesionalne podrške svakom tko želi naučiti voziti trke ili početi nastupati na trkaćim događajima, što je prva i jedina takva usluga u Hrvatskoj i bližoj okolici.

Ulaganjima, trudom, ali i velikim entuzijazmom, ideja je uskoro  pretvorena u djelo i RaceTrip.hr je u nekoliko intenzivnih mjeseci postao mjesto na kojem se mogu upoznati unikatne i vrijedne usluge vezane uz pripremu vozača i podršku vozačima na pisti.

RaceTrip su pokrenuli Dario Šamec i Saša pa su tako okupljeni preko 26 godina vrhunskih sportskih uspjeha, vizija o dostupnosti autosporta za sve i ljubav prema automobilizmu.

Što RaceTrip nudi?
Ako unajmite jedan od trkaćih automobila u ponudi (relijaški Mitsubishi Lancer Evolution IX, Chevrolet Corvette Z06 s kompresorom, BMW E46 320i, Peugeot 406 coupe itd., a novi automobili dolaze), možete birati razinu usluge: od samog automobila do potpuno pokrivene logistike, menadžerske i tehničke podrške za nastup na jednoj ili više utrka. Tako je npr. moguće odlučiti odvesti utrku i RaceTrip klijentu osigurava sve potrebno za vrhunsko iskustvo vožnje, od trkaćeg automobila, preko ekipe mehaničara, do cateringa i DJ-a.

Drugi veliki dio RaceTrip priče je škola vožnje koja pokriva sve trkaće auto discipline na asfaltu i makadamu, za što se koriste pista Grobnik, kartodrom kod Čakovca i druge lokacije. Osim teorije i tehnike vožnje te upoznavanja s automobilom i opremom, polaznik se prvo vozi kao suvozač uz instruktora, a zatim i sam vozi trkaći automobil po trkaćoj pisti.

Detalji programa prilagođavaju se ovisno o odabranoj trkaćoj disciplini i polazniku; tako će se u rally školi objasniti da suvozačeva bilješka L0 100 u D1 znači lagani lijevi zavoj, 100 metara ravnice, prelazi u desni zavoj, a u školi kartinga će se poučavati tehnike vožnje specifične za kart (npr. niže klase nemaju diferencijal niti prednje kočnice).

Osim odličnog iskustva, svaki polaznik dobiva isporuku fotografija i video snimke svoje vožnje  te diplomu.

Vođeni entuzijazmom, vjerom u uspjeh i ohrabreni zadovoljstvom polaznika, od kojih su neki i inozemstva, uključujući djecu koju u školu upisuju roditelji, RaceTrip uređuje i oprema učionice za teorijski dio lekcija. Već su sponzori u digitalnom automotosportu, a u školski program tako planiraju integrirati i simulatore vožnje.

Uz to, već su dostupni VIP taxi vožnja, team building i korporativni događaji, ali razvija se i nova ponuda nastala organski upitima i iz razgovora s klijentima: poklon paketi, škola sigurne vožnje i druge varijante usluge koje se kroje u potpunosti prema interesu polaznika, tj. klijenta.

RaceTrip garaža otkriva kako je cijeli projekt rad iz ljubavi, nastao u obitelji koja je živjela automoto sport već nekoliko generacija, a i drugih članova ekipe koji očito vole automobilski ambijent. Obitelj, prijatelji, poznanici, svi uživaju dati dio svojeg vremena, znanja i truda kako bi primaknuli ideju ostvarenju, a cilj svega je i slogan RaceTripa: najbolje trkaće iskustvo.


Source link