Renault Morphoz futurističko je vozilo koje predstavlja Renaultovu viziju osobne i zajedničke električne mobilnosti do 2025. godine. Koristi prednosti modularne električne platforme Alijanse CMF-EV kako bi ponudio nekoliko konfiguracija snage, kapaciteta i dosega, kao i prostraniju kabinu i veći obujam prtljažnog prostora.

Pobjednika bira žiri stručnjaka i entuzijasta iz područja automobilskog sporta, arhitekture, mode, dizajna, kulture i medija. Nagrade Grand Prix Međunarodnog automobilskog festivala dodjeljuju se najljepšim automobilskim i umjetničkim projektima protekle godine.
Za ovu 36. svečanost, zbog iznimne situacije povezane s globalnom pandemijom, Međunarodni automobilski festival prilagodio je svoj format. Izložba Concept Cars & Design Automobile održavala se online od 27. siječnja do 7. veljače, s posve novim načinom prezentacije konceptnih automobila, superautomobila i iznimnih vozila….

Renault Morphoz dobio je nagradu Creativ’Experience koja se dodjeljuje najinovativnijem konceptu. Laurensu van den Ackeru, direktoru dizajna Renault Grupe, trofej će biti uručen na večeri dodjele Grand Prix nagrada u srijedu 29. rujna. Renault je ponosan što je nagrađen za svoju kreativnost i posvećuje ovu nagradu članovima timova koji su radili na ovom ambicioznom projektu koji ilustrira neka od razmišljanja o budućnosti automobila.


Source link