Poznati Makedonski vozač a prošle godine veliki protagonist u posljednjoj utrci u Monzi, vraća se utrkama u TCR talijanskom prvenstvu za volanom Cupre SEQ.

Na svojoj prvoj utrci, prošle godine u Monzi je bio poprilično iznenadio sve natjecatelje te lakoćom dominiranja tijekom slobodnih treninga i osvajanjem pole-pozicije.

Sada je došlo vrijeme da se Igor Stefanovski vrati u TCR Italija u Misanu a sa Cuprom u sekvencijalnoj verziji.

Kako nam je rekao trkaći  inžinjer Miroslav Rastović, automobil sa kojim će se natjecati u TRC Italija je Seat Cupra sa sekvencijalnim mjenjačem a može se proširiti i na drugi automobil, Hyundai i30 N, koji već odavno zauzima garažu Stefanovski Racing Team-a i sa koji je tim sudjelovao na mnogim natjacanjima prošlih godina.

Podsjetimo se ponovni povratak na stazu slijedio je nakon natjecanja prošle sezone posebno u seriji TCR Europe.A Stefanovski je bio i veliki protagonist u duelima na dvije utrke u Monzi 2018. A koje je završio na odličnom sedmom i desetom mjestu.

Prvi slobodni treninzi su u Misanu u petak u 09.00 i 13.30, dok je subota vrijeme službenog treninga u 09.35 i utrke 1 u 15.50. U nedjelju u 10,50 je start utrke 2. Koja je 25-minutna utrka + 1 krug a biti će uživo na TV-u AutoMotoTV i live streaming na web stranici acisport.it/TCRItaly i na Facebook stranici @TCRItaly.

TCR ITALIJA POREDAK:

1) Tavano Salvatore (Cupra SEQ TCR Sc. Of Girasole, Cupra Racing), 30;

2) Enrico Bettera (Audi RS3 LMS SEQ TCR Natjecanja Pit Lanea), 22;

3) Guidetti Jacopo (Audi RS3 LMS SEQ TCR BF Motorsport), 21;

4) Gavrilov Klim (Audi RS3 LMS SEQ TCR LTA Rally), 20;

5) Pellegrini Marco (Hyundai i30 N TCR), 14;

6) Greco Matteo (Cupra SEQ TCR Sc. Of Girasole, Cupra Racing), 12;

7) Bergonzini Matteo (Cupra DSG TCR-DSG BF Motorsport), 11;

8) Nardilli Davide (Honda Civic FK2 TCR MM Motorsport), 9; 9) Argenti Andrea (Racing Astra TCR Južna Italija Racing Team), 8;

10) Wimmer Felix (Cupra SEQ TCR Wimmer Motorsport), 7; 11) Benninger Gunter (Cupra DSG TCR-DSG Wimmer Werk Motorsport), 4;

12) Voithofer Christian (Kupra DSG TCR-DSG Wimmer Werk Motorsport), 2

KALENDAR NATJECANJA:

7. travnja Monza

19. svibnja Misano

23. lipnja, Imola

21. srpnja Mugello

1. rujna Imola

15. rujna Vallelunga

20. listopada Monza