LIFESTYLE Nekategorizirano

Tebe trebamo !

Jedan anđeo treba našu pomoć i zato te očekujemo u nedjelju, 25. listopada, na kartodromu u zagrebačkom Španskom. Mala Nina Vidmar je bolesna i treba liječenje u inozemstvu. Iskoristit ćemo autoslalom za prvenstvo Hrvatske ”13. Nagradu Zagreba – Memorijal Mire Nikolić”, da bi pokazali da je velika obiteljl ljubitelja auto sporta prava kad to treba biti. Sav prihod ”Autoshowa za Ninu” bit će upotrebljen za njeno liječenje.
Trening od 10.30, otvaranje 12.45, utrke od 13 sati.
Nini je 23. lipnja obavljena transplantacija matičnih stanica i trenutno se ona i mama Martina nalaze u Utrechtu na liječenju. Progresiju mnogih problema transplantacija može eventualno malo ublažiti, ali ne spriječiti niti izliječiti u potpunosti. Djeca s Hurlerinim sindromom često moraju na operacije kralježnice, kukova, krajnika, rožnice, srca, stomatološke korekcije, ugradnju slušnih pomagala …
HZZO pokriva operaciju, odnosno transplantaciju matičnih stanica, trenutne medicinske troškove kao što su lijekovi, pregledi, moguću ponovnu hospitalizaciju..
Sve ostale troškove snosi obitelj – prijevoz, smještaj, hrana..
Akcija je predodređena na uspjehjer su joj se već priključili:
Emil Frey, Auto Centar,  www.facebook.com/Emil-Frey-Auto-Centar-532649643542563/
je ovlašteni prodajno servisni centar za Mercedes Benz i Smart vozila. Naši prijatelji i ljubitelji autosporta prepoznali su kvalitetu ove akcije te nam za potrebe autoshowa osiguravaju dva Smart automobila u kojima ćete moći isprobati čari autoslaloma na stazi u nedjelju.Auto Gašparić, Gašparić grupa, www.facebook.com/GasparicGrupa?fref=ts
je ovlašteni prodajno servisni centar za Mercedes-Benz, Smart, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep i Mitsubishi vozila. Također veliki prijatelji autosporta ovoj humanitarnoj akciji su se priključili i osigurali nam dva mala potpuno električna i-MiEV vozila za iskušavanje njihovih performansi među čunjevima.

Wiener osiguranje, www.wiener.hr, također naši dragi prijatelji koji su se odlučili priključiti ovoj humanitarnoj akciji jer su prepoznali našu dobru namjeru, osjetili su pravu ljubav, prave vrijednosti i veliko srce hrvatskih autosportaša koji su se ujedinili oko ovog dobrog djela.

Svoj veliki doprinos cijeloj manifestaciji dati će i svjetski poznate Zagrebačke Mažoretkinje https://www.facebook.com/Zagreba%C4%8Dke-Ma%C5%BEoretkinje…/ , a u cijeloj ovoj priči ne smijemo zaboraviti ni gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića pod čijim počasnim pokroviteljstvom se i održava ovo automobilističko natjecanje.

Posebni detalj koji će AUTOSHOW ZA NINU definitivno učiniti još zanimljivijim za sve gledatelje ali i za neke od “donatora” su TAXI VOŽNJE u natjecateljskim vozilima koje su osigurali naši kolege hrvatski autosportaši. Red je da Vam nabrojimo i pohvalimo te dečke koji će svojim natjecateljskim vozilima i tzv. TAXI VOŽNJAMA nekolicine “donatora” dati još jedan veliki pečat ovoj humanitarnoj akciji i pokazati veličinu njihovog srca…

Oni su:
Juraj Puškar – Mitsubishi Evolution 8, www.facebook.com/juraj.puskar.1?fref=ts

Kristijan Levak – Renault Clio Sport, https://www.facebook.com/kristijan.levak.9?fref=ts

Mario Petreković – VW Golf III GTi 16V, https://www.facebook.com/mario.petrekovic?fref=ts

Hrvoje Čižmek – Zastava Yugo 1.1, https://www.facebook.com/hrvoje.cizmek

INA industrija nafte – INA Delta Rally safety car, https://www.facebook.com/INA.Hrvatska?ref=ts&fref=ts

Pmoći moćete i putem tekućeg računa:
Martina Mihok
Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR5923600003235644604
Svrha: Za NinuPoštanska adresa za vaše razglednice s dobrim željama:
Nina Vidmar, Ereprijsstraat 111, 3765 AE SOEST, NEDERLAND

Za bilo kakve informacije – savjete, slobodno me kontaktirajte!
Vedran Mihok – 091/ 2753 833
vedran.mihok@gmail.com

Related Posts