Izvadio pištolj i zapucao na objesnog vozača koji ga je stiskao i udarao pri 150 km/h u stražnji kraj vozila…

Marco Mazzetta pobijesnio je na cesti na vozača Nissana koji je luđački vozio i sijao strah. Toliko se razljutio da je upotrijebio i vatreno oružje. Sve je i snimio.

Pri brzini od 150 km/h, tijekom vožnje autocestom 417 u okrugu Orange na Floridi, pucao je u vozača Nissana, koji je prethodno vozio vrlo agresivno i, kako se vidi na snimci, lagano se zabijao u stražnji dio Marcova auto.

Međutim, kada ga je Nissan pretekao, vozač je čak navodno pucao kroz prozor pištoljem, pa je Marco na Floridi učinio ono što se čini najlogičnijim odgovorom. Uzvratio je paljbu, a o tome je kazao: – “Znam da ovaj video nije zabilježio moje najsvjetlije trenutke”, napisao je Marco Mazzetta, dodajući: “Ali nadam se da će bilo koji idiot s pištoljem ovo dobro razmisliti prije nego što će žvakati i ciljati napunjenim oružjem tijekom vožnje drugog. . «

Neobičnu taktiku pucanja kroz vlastiti vjetrobran upotrijebio je i policajac iz Las Vegasa prije nekoliko godina, kada je pucao na ubojice koji su terenskim vozilom bježali. I on je pucao kroz vjetrobransko staklo policijskog automobila. Nekoliko mjeseci kasnije, sličnu stvar učinio je policajac s Floride.


Source link