Jason Cammisa je u najnovijem videu za Hagerty zaključio kako nasljednik Toyote Supre nije nova Toyota Supra nego BMW M2.

Fanovi jurišnika iz Japana predugo su čekali nasljednika. Pitanje bi li ga uopće i dočekali da se u igru nije upleo BMW. Udružili su snage i zajedno razvili novu Toyotu Supru i aktualan BMW Z4. Premda su se Bavarci pošteno potrudili, mora se priznati kako je nova Toyota Supra bolji vozački automobil. Bogato iskustvo inženjera iz Japana rezultiralo je izvrsnim automobilom, s boljom aerodinamikom i bolje podešenim podvozjem u usporedbi sa Suprom.

No, ključno pitanje jest je li nova Toyota Supra ispunila očekivanja i je li dostojna uloge koja joj je namijenjena, da na tržište stigne kao nasljednik legendarne Supre MK4? Jason Cammisa smatra da nije, da je BMW puno bolji u kreiranju kupea na bazi sportskih limuzina, nego u stvaranju čistokrvnih sportaša, te da je pravi istinski nasljednik Supre MK4 zapravo BMW M2.

Zašto tako misli i koji su mu argumenti za takav stav provjerite u videu, a svoj stav napišite nam u komentarima na Facebooku.

Previous articleOvo je najbrži BMW M8 Competition na svijetu

Od malih nogu zaražen oktanima pa već krajem 80-ih bjesomučno guta sve automobilske tiskovine. Kao dipl.ing. strojarstva čitatelju približava mehaniku automobila. Osnivač i glavni urednik portala Autopress.hr


Source link