akcija Aktualno Citroën C3 Citroën C5 Aircross Featured Vijesti Zanimljivosti

Vrhunska ponuda za novi Citroën C3 i SUV C5 AircrossCitroën je u listopadu pripremio atraktivne ponude za urbani gradski automobil, Citroën C3 i SUV Citroën C5 Aircross koji su dostupni odmah za isporuku. Ponuda uključuje četiri zimska kotača i 5 godina jamstva, a vrijedi za sve fizičke osobe i male tvrtke.

• Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, ističe se jedinstvenom osobnošću i nenadmašnom razinom udobnosti. Ovaj svestran i atraktivan automobil dostupan je odmah za isporuku, a u ponudi je s 5 godina jamstva i bogatom serijskom opremom. Tako je primjerice Citroën C3 Feel PureTech 83 u ponudi s cijenom već od 99.700 kn s četiri zimska kotača.


• SUV Citroën C5 Aircross Feel PureTech 130 u ponudi je s cijenom od 177.400 kn s 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. Uključuje opremu metalik boja, dodatno zatamnjena stakla, navigacija, kamera za vožnju unatrag i dr.

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.
Source link

Related Posts