Featured Izbor uredništva LIFESTYLE Vijesti Zanimljivosti

14-godišnji kriptomilijunaš može se pohvaliti “ludom” kolekcijom automobila, ali tu dolazi do malog problema…


Hm, 14-godišnji dječak iz Malezije hvali se luksuznim automobilima, ali pratitelji sumnjaju u njegovu iskrenost.

Njegov video već je pogledalo 5 milijuna ljudi, no Haziq nije sve uvjerio svojim riječima.

Možda je sljedeća priča sjajan razlog da stvari počnete uzimati na internet s rezervom. Haziq Nasri je 14-godišnji dječak iz Malezije koji je želio izgraditi vidljivost na internetu hvaleći se zavidnom kolekcijom automobila.

Ako je vjerovati tinejdžeru, svoje je carstvo izgradio uz pomoć kriptovaluta, a danas to ponosno pokazuje iz zbirke više ili manje prestižnih automobila. Mladić problem vidi samo u tome što ih zbog mladosti još ne smije voziti.

Prvo vozilo u kolekciji prilično je pristupačno, riječ je o Toyoti IQ koja košta oko pola bitcoina. Kako mladić tvrdi, tada je imao samo deset godina.

Slijedi Range Rover Sport Autobiography, zatim plavi Ferrari FF i žuti Lamborghini Aventador. Također, ubrzo bi trebao postati vlasnik američkog mišićavog automobila Chevrolet Camaro.

Spomenuti video već je pogledalo 5 milijuna ljudi, no Haziq nije sve uvjerio svojim riječima. Neki vjeruju da je to samo kako bi stekao nove pratitelje i lajkove, dok je priča sve samo ne istinita. Drugi su se obrušili na kuću u nizu s automobilima parkiranim ispred nje, govoreći da je njegova priča utemeljena na prilično krhkim temeljima. Treći pak upozoravaju da u ovim bi godinama novac vjerojatno potrošio na nešto drugo osim na automobile koje neko vrijeme neće smjeti voziti.14-godišnjak je kasnije sa žaljenjem dodao kako zbirka u cjelini ne pripada samo njemu. Pa, vi odlučujete kome ćete vjerovati.

Tekst: Nika Arsovski

Izvor: Startnews.hrSource link

Related Posts