čarape Featured LIFESTYLE Opel Corsa Opel Lifestyle Shop Vijesti Zanimljivosti

40 godina u središtu pažnje: Opel Corsa je prava ikona stila


Kaže se da život počinje u 40-oj, a isto vrijedi i za najprodavaniji model, Opel Corsu, koja ove godine slavi 40-u obljetnicu od izlaska na cestu. Corsa je svojom premijerom 1982. pokrenula revoluciju u klasi malih automobila i postavila temelje budućeg uspjeha. Do danas je više od 14 milijuna primjeraka izašlo iz tvornice. Danas je ovaj bestseler u svojoj šestoj generaciji i potražnja je ogromna kao i uvijek, posebno za potpuno električnom Corsom-e.

Kad je prva generacija Corse stigla na tržište, odmah je oduševila kupce uglatim oblikom i neuobičajeno elegantnom unutrašnjosti – posebno kariranim presvlakama za sjedala koje su sada ponovno u ponudi.

Ljubitelji mode uskoro će moći pokazati svoju sklonost prema tom bezvremenskom uzorku noseći čarape s kariranim uzorkom koje će u ograničenoj količini biti dostupne putem trgovine Opel Lifestyle Shop. Posebno dizajnirana obljetnička kutija sadrži četiri para udobnih čarapa koje će sigurno privlačiti poglede. Obožavatelje će oduševiti uzorak originalne izvedbe Corse A, kao i drugi suvremeniji uzorci. Ukrašen ovim elegantnim odjevnim predmetima, ponosni nositelj uvijek će biti savršeno moderan – kao i sama Opel Corsa.

Moderna interpretacija originalnih kariranih sjedala Corse budi apetit za modnim dodacima s tim uzorkom. Kupci i prijatelji marke mogu očekivati brojne uzbudljive vijesti o proslavama Opelove 160. godišnjice i 40 godina Opel Corse.Source link

Related Posts