Featured grobnik RALLY Sport Vijesti Viliam Prodan Zanimljivosti

Aktualni prvak Viliam Prodan najavio je napad na pobjedu od prve sekunde utrke


Rally na Grobniku posljednji je ovosezonski rally u sklopu državnog prvenstva čija završnica nikad nije bila neizvjesnija.
Nakon zanimljive sezone, pobjeda na utrkama u Opatiji i Poreču, te drugog mjesta u Karlovcu, Kumrovcu i Velenju (Slovenija), ovog vikenda Viliam Prodan i Zoran Raštegorac brane naslov aktualnih prvaka ovog vikenda 11. I 12.11. i to na 9 brzinskih ispita na 3 različite staze.

“Za obranu naslova državnog prvaka potrebna nam je pobjeda, tako da je u planu napad od samoga starta! Direktni protivnici u borbi za naslov držanih prvaka su nam ustvari dvojica stranaca koji nastupaju s hrvatskom licencom, Austrijanac Alfred Kramer i Mađar Janos Szilagy. Austrijanac je trenutno prvi u poretku s bodom prednosti ispred nas, dok Mađar ima samo, kako se kaže, teoretske šanse. “ – situaciju u rally vrhu objasnio nam je Viliam Prodan i najavio: “Mi smo spremni, to je nam je važno. Očekuje nas kratak test prije natjecanja i onda u “fight” od samog starta! Neka pobjedi bolji i brži.”Source link

Related Posts