Aktualno Alfa Romeo Featured giulia Izbor uredništva SUV Vijesti Zanimljivosti

Giulia jedna jedina u poplavi crossovera. Zbogom Giulietti! U Alfi odlučili koncentrirati se na SUV modele, a prelijepa limuzina postaje unikat u poplavi pomodarstva


Histerija ubija limuzine, kabriolete, karavane, hatchbackove… Ostaju samo crossoveri! Kakav samo šok za tradicionalne poklonike “Cuore Sportiva”. Prelijepa i odlična limuzina iz ergele Cuore Sportivo jedina nije platila danak pomodarstvu i histeriji izrade crossovera. U Milanu imaju namjeru “smaknuti” sve što SUV nije i zadržati jedino Giuliju. Vijesti nisu ružičaste za karoseriste iz Milana, a ni za sve tradicionaliste kojima nikako da sjedne da Alfa Romeo napušta sve ono po čemu su bili znani, po “srcu junačkom”. Pažnja će ostati usmjerena na segment crossovera, gdje će ponuda biti pojačana novim modelom u BMW X5 gami.

Talijanski Alfa Romeo očito se sprema za ofenzivu modela. O tome smo prije nekoliko dana izvijestili, a sada su na vidjelo izašli novi detalji vezani uz modele koji će idućih godina biti predstavljeni u Milanu.

Iako ovo nisu službene izjave, nisu samo nagađanja, jer je John-Philippe Imparato osobno govorio o planovima za Automotive News Europe, znači da će se nastaviti boriti za kupce protiv BMW-a Serije 3, Audija A4 i drugih predstavnika segmentu D. Potvrdio je da će se sljedeća generacija proizvoditi u tvornici Pomigliano.

Sve samo crossoveri, ostala je jedino Giujija

Međutim, Giulia je najavila velike promjene.

“Nećemo napustiti Giuliju. Doći će nova generacija, ali će se napajati samo strujom”, rekao je Imparato za društvene mreže.

Ne zna se kada će izaći na ceste, ali je moguće da će se to dogoditi 2027. Tada će Alfa postati potpuno elektrificirana marka. Prema neslužbenim podacima, Giulia će, pak, sljedeće godine dobiti pomlađivanje, a teško je vjerovati da će biti aktualno tek dvije-tri godine.

No, ako Alfa ne predstavi najavljenu high-end limuzinu na Alfi, ona će barem do daljnjega ostati jedini non-cross u ponudi marke. Imparato je potvrdio da se Giuliette ne namjerava vraćati u ponudu, jer je njegovu ulogu preuzeo crossover pod nazivom Tonale.Source link

Related Posts