Aktualno Featured Lada Niva Vijesti Zanimljivosti

Nova ponuda: Legendarna Niva dostupna je kao lako komercijalno vozilo!


Ove komercijalne verzije Nive konstrukcijski su ojačane te mogu nositi više tereta, prenosi RevijaHAK.

Sankcije nametnute Rusiji nakon njezine invazije na Ukrajinu gotovo su uništile autoindustriju u toj državi. Ostali su lokalni proizvođači koji pokušavaju optimalizirati svoje modele i prilagoditi ih širokoj publici i potrebama. Jedan od njih je i Avtovaz, proizvođač legendarne Nive. Sada je predstavljena i laka komercijalna verzija vremešnog terenca.

Ove komercijalne verzije Nive konstrukcijski su ojačane te mogu nositi više tereta. U ponudi su verzije s jednim redom sjedala i dva reda sjedala. Kapacitet teretnog prostora je između od 1 do 3,5 kubičnih metara. U ponudi su i hladnjače, kombiji s izoliranim teretnim prostorom ili posebni modeli opremljene ovjesom za teške uvjete rada.

Međuosovinski razmak je 385 cm, a izbačena su jedna bočna vrata kod verzije s pet sjedala. Što se motora tiče, tu je i dalje sve po starom s 1,7-litrenim benzincem. Cijene su porasle pa početna verzija košta oko 15.500 eura. Još uvijek nije puno ili možda ipak jest – za automobil bez ozbiljnije sigurnosne opreme i tehnoloških dodataka…

Izvor: RevijaHAKSource link

Related Posts