Aktualno Featured Vijesti Zanimljivosti

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke i polaznici Policijske akademije aktivno su sudjelovali ove godine na jubilarnoj 40. Večernjakovoj biciklijadi pod sloganom “Biciklirajmo zajedno i sigurno”


Večernjakova biciklijada jedna je od najdugovječnijih i najmasovnijih rekreativno-sportskih manifestacija u gradu Zagrebu.

Nakon biciklističke rute od 21 kilometra polaznice i polaznici Policijske akademije zajedno sa kolegama iz Službe prevencije Policijske uprave zagrebačke i Policijske postaje Samobor sudjelovali su aktivno u radionicama, edukaciji i savjetovanju građana a kakvo je raspoloženje bilo govore fotografije o posjećenosti info-punktu.

“Atmosfera je jednostavno bila odlična i tu posebno moram pohvaliti naše polaznice i polaznike Policijske akademije. Kada nakon 21 klilometra bicikliranja zajedno sa građanima na info-punktu sa osmijehom savjetujete građane i najmlađe onda vam je to znak da ste izabrali pravi poziv”, komentirao je voditelj Službe prevencije Velimir Tišma i pozvao sve mlade da i oni postanu policajaci, odnosno policajke.

Glavni cilj cjelodnevnog događanja je bio pružiti dodatni sportski, edukativni i zabavni sadržaj za sve uzraste te treba napomenuti kako je Večernjakova biciklijada jedna je od najdugovječnijih i najmasovnijih rekreativno-sportskih manifestacija u gradu Zagrebu koja se održava se od 1979. a ove godine okupila je oko 1600 učesnika.

Izvor: Zagrebačka policijaSource link

Related Posts