Aktualno Featured peugeot Peugeot servisna akcija SERVISNA AKCIJA Vijesti Zanimljivosti

Proljetna ponuda u servisima Peugeot


Peugeot je pokrenuo servisne akcije tijekom koje se mogu iskoristiti posebne ponude, uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže Peugeot servisa. Akcija za pregled klima uređaja traje do 30. lipnja, a popust od 30% na set razvoda motora samo za članove programa vjernosti Peugeot Zauvijek do 27. svibnja 2022.

Pregled klima uređaja za 160 kn, pregled klima uređaja + dezinfekcija 300 kn

Održavanje savršene temperaturu u automobile ljeti iznimno je važno. Za optimalan rad, klima uređaj u automobilu mora se provjeriti svake dvije godine dok zamjena filtra kabine i antibakterijski tretman treba napraviti svake godine.

Dobro održavan sustav klimatizacije osigurava udobnost vožnje omogućujući posebno brže hlađenje, stabilniju temperaturu, pročišćeni zrak prije nego što uđe u putnički prostor, a dezinfekcijom kanala za klimatizaciju su uklonjeni neugodni mirisi i bakterije koji mogu poticati alergije.

Opcija dezinfekcije uključuje čišćenje kanala za klimatizaciju antibakterijskim tretmanom (uklanjanje bakterija, gljivica, plijesni koje stvaraju neugodne mirise i alergije) kako bi se trajno uklonili mikrobi i loši mirisi.

30% na set razvoda, remen razvoda, razno remenje i natezače

Zupčasti remen treba promijeniti u skladu s preporukama proizvođača i ovisno o starosti i kilometraži vozila jer njegovo puknuće može izazvati oštećenja koja mogu dovesti čak i do kvara motora.Source link

Related Posts