Aktualno Featured Japan Kangoo Renault Vijesti Zanimljivosti

Renault Kangoo: japanska strast | AutopressHR

Kangoo je svojedobno obogatio segment monovolumena jedinstvenim i praktičnim dizajnom te prvim kliznim vratima i tako u trenu postao prava priča o uspjehu! Tomu u prilog govori i podatak da je u 25 godina prodan u više od 4,4 milijuna primjeraka u 50 zemalja diljem svijeta.

Tvornica u Maubeugeu u Francuskoj od 1997. proizvodi Kangoo za sva ostala tržišta, a posebno za Zemlju izlazećeg Sunca.

Naime, od svih zemalja u kojima se prodaje Kangoo, upravo ga Japan slavi na najoriginalniji način! Opća pomama Japanaca za ovim vozilom brzo se rasplamsala – do te mjere da su 2009. godine obožavatelji Kangooa odlučili održati okupljanje na kojem će strast prema tom francuskom automobilu podijeliti sa što je moguće više ljudi.

I dok je na prvom takvom susretu sudjelovalo tek nekoliko stotina ljudi, današnja izdanja broje više 5000 posjetitelja koji dolaze razgledati gotovo 2000 izloženih Kangooa. Ovo je okupljanje već 14. godinu zaredom najveća smotra Renaulta Kangoo u svijetu!

Novo izdanje događanja službeno je predstavio predsjednik Renaulta Japan, Junpei OGAWA, u nazočnosti Heinz-Jürgena LÖWA, višeg potpredsjednika Renaultova odjela za laka gospodarska vozila, Thierryja PLANTEGENESTA, direktora prodaje i marketinga pri Renaultovu odjelu za laka gospodarska vozila, i Florenta PICHEREAUA, voditelja predstavljanja proizvoda Kangoo pri Renaultovu odjelu za laka gospodarska vozila.

Tom su prigodom publici predstavljeni novi Renault Grand Kangoo i nova ograničena serija, karakteristična po sivoj boji Urban, koju je Renault razvio posebno za japansko tržište.Source link

Related Posts