Aktualno easypark Featured Renault aplikacije SYBEL Vijesti VIVALDI Zanimljivosti

Renault sklapa nova partnerstva – AutopressHR


Kao dio proširenja svoje ponude aplikacija, Renault je sklopio četiri nova partnerstva s programerima aplikacija da bi poboljšao korisničko iskustvo u svojim novim modelima opremljenima novim, potpuno prilagodljivim i intuitivnim multimedijskim sustavom OpenR Link.

Kako bi obilježila dolazak potpuno novog Meganea E-Tech Electric u sve Renaultove prodajne salone u Europi, marka je dodala četiri nove aplikacije koje se mogu preuzeti putem sustava OpenR Link. Poveznicama za preuzimanje aplikacija , kao i ekskluzivnim ponudama, korisnici mogu pristupiti preko platforme MY Renault . Kupci sami mogu izabrati žele li preuzeti sadržaj izravno na medijski sustav u vozilu.

EASYPARK: RJEŠENJA ZA JEDNOSTAVNIJE PARKIRANJE

EasyPark poboljšava jedinstveno iskustvo vožnje tako što vozačima pomaže da plate parkirnu kartu bez upotrebe naplatnog uređaja ili čak pametnog telefona. Besplatna aplikacija također će sadržavati ekskluzivne kupone i ponude za korisnike usluga.

RADIOPLAYER: EMITIRANJE UŽIVO I SNIMLJENE RADIJSKE EMISIJE I PODCASTI

Uz besplatnu aplikaciju „Radioplayer for Renault”, korisnici će imati pristup tisućama radijskih postaja, internetskih radija i podcasta iz zemalja koje Radioplayer u Europi pokriva. Radioplayer nudi jednostavan pristup cijelom tom sadržaju uživo, a moguće je i reproducirati sav sadržaj. Radioplayer korisnicima nudi jednostavno i personalizirano slušanje radijskih postaja, prikaz naslova sadržaja koji se trenutačno emitira te mogućnost pretraživanja svih emisija u podcastima. Ostale usluge posebno dizajnirane za Renault bit će dostupne uskoro.

SYBEL: TISUĆE SATI ZVUČNOG SADRŽAJA

Uz aplikaciju Sybel, vozači i putnici u Francuskoj, Luksemburgu, Švicarskoj, Belgiji i Monaku uživat će u putovanju zahvaljujući širokoj ponudi zvučnog sadržaja – tisuće sati podcasta, priča, dokumentarnih emisija, audioknjiga i dječjih priča. Timovi tvrtke Sybel također su osmislili niz opcija prilagođenih za upotrebu u vožnji: tematski popisi za reprodukciju s tri sata unaprijed učitanog sadržaja, opcija „nastavite gdje ste stali”, bez obzira na to na kojem ste uređaju pokrenuli reprodukciju, inteligentni glasovni pomoćnik, personalizirane preporuke i popis omiljenih sadržaja.
Osim pristupa odličnim besplatnim audio emisijama, kupci će također dobiti besplatnu 6-mjesečnu pretplatu na Sybel+ koja nudi originalniji, ekskluzivniji sadržaj.

VIVALDI: PRETRAŽUJTE DOK ČEKATE

Dok čekaju da se njihov automobil napuni, kupci preko besplatne aplikacije za pretraživanje Vivaldi mogu gledati i pretraživati željeni sadržaj te kupovati iz udobnosti vlastitog automobila, bez upotrebe pametnog telefona ili tableta! Radi veće sigurnosti, preglednik se može koristiti samo kada je automobil parkiran. S pomoću ove aplikacije korisnici mogu uspostavljati videopozive, postaviti pristup najčešće korištenim online aplikacijama, lako pristupiti internetskim radijskim postajama, sigurno sinkronizirati podatke preglednika i još mnogo toga. Budući da je Vivaldiju privatnost korisnika na prvom mjestu, kupci mogu biti sigurni da uz pomoć sustava OpenR Link mogu pretraživati sadržaje u Renaultovim automobilima, a da se njihovi podaci pritom ne pohranjuju. Kada ste prijavljeni na Vivaldijev račun, podaci o pretraživanju mogu se dijeliti s drugim uređajima prijavljenima na isti račun. Ti se podaci ne dijele čak ni s Renaultom.

„Jako smo uzbuđeni što su ove aplikacije sada dostupne u Renaultovim vozilima opremljenim sustavom OpenR Link, kao što su potpuno novi Megane E-Tech Electric i nadolazeći Austral. Suradnja s partnerskim tvrtkama EasyPark, RadioPlayer, Sybel i Vivaldi konkretan je izraz naše želje da svojim klijentima ponudimo još više usluga, udobnosti, sigurnosti i zabave u našim vozilima,” ističe Frédéric Vincent, izvršni potpredsjednik – Informacijski sustavi i digitalne usluge.

Ove četiri aplikacije bit će dostupne u sustavu OpenR Link novog Meganea E-Tech Electric čim stigne u Renaultove salone diljem Europe. Ostale aplikacije bit će dodane u ponudu u bliskoj budućnosti.Source link

Related Posts