Aktualno Audi Featured Ken Block Vijesti Zanimljivosti

Video: Ken Block prvi put u akciji s potpuno novim automobilom i u eminentnom društvu


Video je vrijedno pogledati upravo zbog kolekcije vozila koje je Audi okupio i dovezao preko bare samo za ovaj video.

Ken Block i njegova serija Gymkhana – i sve izvedenice, pa tako i Climbkhana – praznik su za oči, a američki trkač svaki put uspije napraviti pravi spektakl. Mnogima je posebno ostao u sjećanju dio u kojem je Block zatvorio dio američkog grada San Francisca te između ostalog vozio slalom između tramvaja i preskakao poznata brda. Ovaj je pothvat nadmašio onaj, barem po spektakularnosti.

U posljednjoj epizodi “obračunao” se s gradom svjetlucavih svjetala i prijestolnicom kockanja Las Vegasom. U podvig je krenuo s potpuno novim trkaćim automobilom, koji je za njega posebno napravio Audi. Riječ je o jedinstvenom električnom trkaćem automobilu Audi S1 Hoontron, posveti Audijevom trkaćem automobilu Pikes Peak od prije gotovo četiri desetljeća, a dva električna motora koja ga pokreću razlog su da se ovaj dio serije zove Electrikhana. uspio zatvoriti dio famoznog Stripa. S atraktivnim trkaćim automobilom uspio je provozati sve najprepoznatljivije hotele, uključujući MGM Grand, Caesar’s Palace, a video je započeo u garaži ispod replike Eiffelovog tornja. Cijeli video, koji traje nešto manje od deset minuta, možete pogledati na poveznici ispod.

Činjenica da se Ken Block uhvatio u koštac s ovim izazovom uz pomoć struje mnoge će zbuniti jer je brujanje četverocilindričnog motora zamijenilo fijuk elektromotora i guma. Zato su se u Audiju ipak pobrinuli za neke atraktivne elemente, jer su u spot stavili i legendarne trkaće automobile, poput par prototipova R10 iz Le Mansa, trkaći Quattro i hrpu drugih ikona. Stoga je gledanje videa svakako obavezno i za ljubitelje benzinskih sportaša.

Izvor: www.startnews.hrSource link

Related Posts