0.9

7 godina trostruke bezbrižnosti MG jamči najbezbrižnije iskustvo vožnje na tržištu


Kupnja nakon koje možete biti bezbrižni punih 7 godina san je svakog vlasnika novog automobila. Upravo to, od početka rujna 2023., MG nudi kupcima na tržištu srednje i istočne Europe. Sedam godina trostruke bezbrižnosti ponuda je koja u kombinaciji nudi 7 godina tvorničkog jamstva, 7 godina pomoći na cesti i 7 godina besplatnog pregleda za sva nova vozila.

MG je legendarna marka s dugom poviješću, kao i najbrže rastuća marka električnih i plug-in hibridnih vozila na europskom tržištu, sa 118 000 automobila prodanih na tržištu srednje i istočne Europe u prvoj polovici 2023. godine, nakon ponovnog ulaska na tržište prije godinu dana.

Bez obzira na to planiraju li kupci kupiti kabriolet ili SUV, sigurnost i pouzdanost postali su jedni od najvažnijih čimbenika pri odabiru automobila, posebice kada se koriste kao obiteljski automobili. MG-ov inovativni pristup problemu proširenje je već postojećeg tvorničkog jamstva marke od 7 godina/150.000 km s dvije dodatne ponude koje osiguravaju da se vozači MG vozila mogu osjećati sigurno i zbrinuto bilo kada i bilo gdje na cestama. U tih 7 godina pomoći na cesti pokriva pozive pozivnom centru i vuču do najbližeg MG trgovca bilo gdje u Europi; nova 7-godišnja provjera osigurava da su MG vozila uvijek u vrhunskom stanju besplatnom povremenom provjerom 7 sustava (motor, prijenos, upravljanje, ovjes, kočioni sustavi, klima uređaj i električni sustav) u pogledu funkcije, ispravnosti, stanja i propuštanja.

“Naš je cilj ponuditi jednostavno i jedinstveno sigurno iskustvo vožnje svim vlasnicima MG vozila. 7 godina trostruke bezbrižnosti označava povjerenje u kvalitetu izrade i vrhunsku tehnologiju naših vozila i želimo da se i naši kupci oslanjaju na njih. Uz sve brige i neizvjesnost u njihovom životu, njihov automobil može biti stvar o kojoj nikada ne moraju brinuti”- kaže Nenad Pleteš, direktor marke MG za regiju Adriatic.

Iskustvo vlasništva nad MG vozilom već je bilo iznimno, a sada je dodatno poboljšano jer pristupačnost i inovacija idu ruku pod ruku na MG-ovom putu da postane vodeći inkluzivni premium brend u regiji.

7 godina trostruke bezbrižnosti dostupno je, kao jamstvo, kupcima MG-a od rujna 2023. u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Grčkoj i Rumunjskoj.Related Posts