Aktualno Featured MG Vijesti Zanimljivosti

MG Motor na Međunarodnoj izložbi automobila

Kod kuće, a opet u središtu svjetske pozornice: MG Motor predstavlja sebe i svoja vozila na Međunarodnoj izložbi automobila u Münchenu – gdje ovaj brend iz svog njemačkog sjedišta brine o jednom od najvažnijih tržišta u Europi. Ispred međunarodne publike, električna zabava u vožnji i moderna tehnologija po atraktivnoj cijeni bit će u središtu prezentacije ovog brenda. Glavni akteri: MG Cyberster na premijeri u Europskoj uniji, MG4 Electric XPOWER i MG Marvel R Electric Performance.

Između 5. i 8. rujna odnosno 4. rujna, pripadnici struke odnosno međunarodni predstavnici medija imat će priliku izbliza doživjeti MG Motor i njihova vozila u izložbenom centru u Münchenu. Izložbi u hali B2 (štand E23) koja se održava na pozornici za tri posebna modela iz MG Motora može se pristupiti sa svih strana.

„Radujemo se što će brojna publika moći izravno doživjeti tri naša najsportskija i najemocionalnija proizvoda i izravno razgovarati s nama o njima”, kaže Jan Oehmicke, potpredsjednik DACH-a MG Motor Europe. „Za nas je Međunarodna izložba automobila idealna prilika da stupimo u kontakt s poslovnim posjetiteljima i razmijenimo mišljenja o aktualnim trendovima. Na primjer, nudimo pogled u blisku budućnost s Cybersterom, koji će biti lansiran sljedeće godine.”

Premijera MG Cyberstera u Njemačkoj i EU

Zvijezda jednog od najvećih i najvažnijih događaja mobilnosti na svijetu je novi MG Cyberster. Otvoreni dvosjed slavi svoju premijeru u Europskoj uniji u Münchenu. MG Cyberster pokazuje koliko emotivan može biti potpuno električni roadster. Prvi novi MG roadster od 1990-ih odražava uspješnu prošlost marke i u isto vrijeme otvara hrabro novo poglavlje za MG Motor na Međunarodnoj izložbi automobila.

Još jedna zvijezda na pozornici tvrtke MG Motor novi je MG4 Electric XPOWER. Nedavno predstavljeni vrhunski model uspješne serije MG4 Electric, koji stvara ukupnu snagu od 320 kW (435 KS), između ostalog impresionira svojim dvostrukim motorom i pogonom na sva četiri kotača. Jednako sportski je i Lifestyle-SUV MG Marvel R Performance, koji, također, pokazuje dinamičnu stranu elektromobilnosti sa svoja tri motora i pogonom na sve kotače.

MG Motor je prisutan na Međunarodnoj izložbi automobila u Münchenu kao automobilska marka s najvećim rastom u Njemačkoj. Između siječnja i srpnja 2023. godine, s gotovo 12.000 prodanih vozila, MG Motor je povećao broj registracija za 140 posto u usporedbi s istim razdobljem prošle godine – više od bilo koje druge marke automobila na njemačkom tržištu.

Motorna vozila tvrtke MG na Međunarodnoj izložbi automobila
MG Motor na Međunarodnoj izložbi automobila predstavlja MG Cyberster, novi MG4 Electric XPOWER i MG Marvel R Electric Performance.Source link

Related Posts