ambasador Featured Jürgen Klopp Opel Sport Vijesti Zanimljivosti

Ambasador brenda Opel Jürgen Klopp želi osvojiti tri kupa


Nakon što je ove sezone već osvojio Liga kup i FA kup u Engleskoj te zamalo osvojio naslov Premier lige, Opelov ambasador Jürgen Klopp planira okruniti upečatljivu seriju dovođenjem Liverpoola do trofeja UEFA Lige prvaka. Klopp i njegovi crveni suočit će se s trinaesterostrukim pobjednicima Real Madridom na stadionu Stade de France u Parizu u subotu, a za 55-godišnjeg Nijemaca neće navijati samo Liverpoolovi navijači diljem svijeta, već će imati i punu podršku od Opela.

„Jürgen je postao sastavni član obitelji Opel posljednjih deset godina. Utjelovljuje vrijednosti našeg brenda. Veoma je pristupačan, a nogomet koji njegov klub igra uzbudljiv je i uspješan – besprijekoran i odvažan kao i dizajn naših automobila! Ponosni smo što surađujemo s njim i želimo mu sreću u subotu“, izjavio je Andreas Marx, direktor Opela u Njemačkoj.

Klopp, koji je nedavno produžio svoj ugovor u Liverpoolu do 2026., od 2012. ambasador je brenda proizvođača automobila iz Rüsselsheima. Poznat je diljem svijeta i tijekom svoje karijere postao je omiljen i ugledan ambasador. Klopp je ukupno sudjelovao u više od 20 TV reklama za Opel – nedavno u kampanji za novu Opel Astru. Jürgen Klopp trenutačno vozi Opel Insigniju za vožnju desnom stranom, a uskoro će dobiti novi službeni automobil izrađen u Njemačkoj, novu Astru Hybrid velike snage od 133 kW/180 KS (potrošnja goriva prema WLTP-a : 1,1 l/100 km, CO2 emisije 26 – 24 g/km; kombinirano). Također, prisustvovao je događajima za ovlaštene Opel partnere i u nekoliko prilika govorio Opelovim zaposlenicima u sjedištu u Rüsselsheimu.

U posljednjih 10 godina ovaj je 55-godišnjak osvojio impresivne trofeje, uključujući dvostruku krunu s Dortmundom (2012.), kao i naslove UEFA Lige prvaka (2019.) i Premier lige (2020.) s Liverpoolom. Također je proglašen „Najboljim muškim trenerom FIFA-e” u 2019. i 2020.

S obzirom na to da Opel ove godine obilježava svoju 160. godišnjicu, zajednički uspjeh s Kloppom šlag je na torti. Javnost, a posebice obožavatelji nogometa, na suradnju između Opela i Jürgena Kloppa gledaju kao na jedno od najautentičnijih partnerstva u njemačkom sportu.Source link

Related Posts