0.9

Grand Automotive Adriatic novi je zastupnik marke MAXUS: Izvanredna elektična gospodarska vozila koja već oduševljavaju Europu


Tvrtka Grand Automotive Adriatic novi je zastupnik marke MAXUS za tržište Hrvatske, Slovenije i Mađarske na čelu s generalnim direktorom Nenadom Pletešom.
MAXUS spada među vodeće brendove u vlasništvu automobilističkog giganta SAIC-a, jednog od najvećih svjetskih proizvođača električnih vozila, što samo po sebi govori o kvaliteti i ozbiljnosti izrade.

Ova potpuno električna gospodarska vozila koriste se diljem Europe i Ujedinjenog Kraljevstva, a sada stižu i na tržišta Hrvatske, Mađarske i Slovenije. Jednom kad se upoznate s jednostavnošću i praktičnošću MAXUS modela, odluka o prijelazu na električna komercijalna vozila nikada neće biti jednostavnija.

S prostranim MAXUS vozilima s velikom nosivošću i nultom emisijom ispušnih plinova ostvarit ćete sve ciljeve održivosti, bez obzira na to jeste li privatna osoba ili dio tvrtke koja želi sudjelovati u stvaranju održive budućnosti.
Svaki model se lako prilagođava svakom životnom stilu kupca te sa sobom donosi visoku razinu udobnosti, pouzdanosti, manju potrošnju energije te kraće vrijeme punjenja kako vaš posao baš nikada ne bi patio. Uživajte i u duljem vremenu vožnje u odnosu na MAXUS konkurente.

Vozila dolaze s vodećom tehnologijom baterija na tržištu te Intelligence Onboard uslugom podataka uživo koja prikazuje potrošnju energije, vrijeme punjenja, lokaciju i ponašanje vozača. Njihova posebnost leži i u tome što ih možete složiti prema vlastitim preferencijama i potrebama prije isporuke.

Vaš novi MAXUS dolazi s petogodišnjim jamstvom ili do 100.000 kilometara za vozilo te osmogodišnjim jamstvom ili 160.000 kilometara na visokonaponsku bateriju.
Dosljednost u kvaliteti, sigurnosti, specifikacijama i cijeni izgradila je značajno povjerenje u marku MAXUS, a sada je došlo vrijeme da sve prednosti iskuse i kupci na domaćem tržištu.

Početak prodaje očekuje se u prvom kvartalu 2024. godine, a u nastavku su početne cijene uskoro dostupnih Maxus modela:
• Deliver 9 od 31.900 EUR
• eDeliver 3 od 37.900 EUR
• eDeliver 7 od 48.900 EUR
• eDeliver 9 od 62.900 EURRelated Posts