Bentley Featured Mansory Mulsanne Tuning Vijesti Zanimljivosti

Mansory doradio Bentley Mulsanne – AutopressHRBentley Mulsanne je vrhunska aristokratska krstarica kakvu niti jedan tuner ne bi trebao dirati, a pogotovo ne netko reputacije tvrtke Mansory. Njihovi brojni tunirani automobili na samoj su granici kiča, a većina ih je prešla granicu, ali u slučaju Bentleya Mulsanne očito je netko na vrijeme stao na kočnicu. Nisu ugradili predimenzioniran body kit i obojali ga u neku kričavu boju. I hvala im na tome, jer sve više od ovog što su napravili bilo bi svetogrđe.

Diskretni karoserijski dodaci ipak nisu znatno narušili eleganciju osnovne linije, a 22-colni naplaci čak su se i prilično dobro uklopili. Turbobenzinac V8 obujma 6753 ccm osnažen je sa 513 na 585 KS, ali više od snage vrijedi tenkovski okretni moment, koji je povećan sa 1020 na 1100 Nm. Sprint do stotke tako je skraćen s 5,3 na 5,0 s, a najveća brzina povećana je s 296 na 305 km/h.

Previous articleVideo: Evo dokaza da se može driftati s prednjim pogonom!

Od malih nogu zaražen oktanima pa već krajem 80-ih bjesomučno guta sve automobilske tiskovine. Kao dipl.ing. strojarstva čitatelju približava mehaniku automobila. Osnivač i glavni urednik portala Autopress.hrSource link

Related Posts