Aktualno Featured MG HS SUV Vijesti Zanimljivosti

MG HS – Nova definicija pristupačnog luksuza u segmentu gradskih SUV vozila


Sportskog izgleda, iznutra prikladan za obitelj, MG HS je kvalitetan SUV za kvalitetne obiteljske trenutke s materijalima mekanim na dodir koji se koriste u cijeloj prostranoj kabini.

Novi turbo benzinski motor od 162 KS i visokotehnološki paket pomoći vozaču MG Pilot standardno su ugrađeni u sve verzije, čineći iskustvo vožnje profinjenim, ugodnim i sigurnim.

S početnom cijenom od 25.900 EUR, MG HS stvara novu definiciju pristupačnog luksuza s prekrasnim materijalima i visokom razinom serijske opreme u cijeloj ponudi.

MG HS dolazi s poznatim MG-ovim 7-godišnjim jamstvom, koje je sada standardno u cijeloj MG ponudi, naglašavajući stvarno povjerenje u kvalitetu izrade i pouzdanost.
Grand Automotive Adriatic sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje svog novog vodećeg modela, MG HS, kvalitetnog SUV-a C-segmenta dizajniranog za kvalitetne obiteljske trenutke. MG HS nudi kupcima uzbudljivu i visokokvalitetnu alternativu konvencionalnim izborima. Sportskog izgleda i unutrašnošću prikladnom za obitelj s materijalima mekanim na dodir korištenim u cijeloj kabini. Kombinirajući visoku kvalitetu s pristupačnim cijenama, MG HS stvara novu definiciju pristupačnog luksuza za kupce novih automobila u regiji.

MG HS je dizajniran da izgleda svrhovito, sportski i savršeno na domaćim i na europskim cestama. S prednje strane, najnovija iteracija MG-ove zvjezdane rešetke savršeno uokviruje najveći MG logotip dosad. Straga dvostruke ispušne cijevi i aluminijski donji branik dodaju elegantan i sportski izgled.

U unutrašnjosti dominiraju materijali meki na dodir jer su MG-ovi dizajneri dali prednost udobnosti i kvaliteti kako bi kabinu učinili vrlo privlačnim mjestom. Dobro uređen vozački položaj i prostrana sjedala čine MG HS ugodnim prostorom za kvalitetne obiteljske trenutke. Putnici smješteni na prednjim sjedalima mogu uživati u najboljem prostoru za ramena, bokove i glavu u klasi s materijalima mekanim na dodir na svim pravim mjestima. Tipke u stilu tipki klavira, ventilacijski otvori dizajna turbine i obloge vrata mekane na dodir ugodno su taktilna, dodajući osjećaj udobnosti i kvalitete u automobilu. Putnici na stražnjim sjedalima također su udobno smješteni u sjedalima s mogućnošću nagiba koja nude mnogo prostora, a tu si i dvostruki ventilacijski otvor, dva USB priključka i elegantni sklopivi naslonom za ruke koji se otvara i otkriva prostor za pohranu i dvostruke držače za čaše.

MG HS pokreće MG-jev najnoviji turbo benzinski motor od 162 KS u sve na sve tri razine opreme; Standard, Comfort i Luxury. Standard razina opreme dostupna je isključivo s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem dok su Comfort i Luxury dostupni i u kombinaciji s DCT automatskim mjenjačem sa sedam stupnjeva prijenosa.

Uz MG Pilot paket visokotehnoloških mogućnosti za vozača koji dolazi kao standard na svim razinama oprema, MG HS pruža kvalitetno iskustvo vožnje s izmjerenim performansama i pomoći u vožnji. MG Pilot čini vožnju užitkom s automatskim kočenjem u nuždi, tempomatom (adaptivni tempomat uz DCT automatski mjenjač), pomoći u držanju vozne trake, inteligentnom pomoći za ograničenje brzine, inteligentnom kontrolom prednjih svjetala, pomoći u prometnim gužvama* (*samo na verzijama s DCT automatskim mjenjačem), upozorenjem na poprečni promet straga, detekcijom mrtvog kuta i upozorenjem na otvaranje vrata.

MG HS nudi cjenovno pristupačan luksuz u cijeloj ponudi jer se su sve verzije bogato opremljene. Početna razina opreme Standard dostupna je od 25.900 EUR, a od važnije opreme sadrži stražnje parking senzore i stražnju parking kameru, 17” aluminijske naplatke, 10.1“ „lebdeći dodirni zaslon“ s mogućnošću Android i Apple Car Play povezivanja“, kožni upravljač te praktična stražnja sjedala podesiva po nagibu. Ova razina opreme na tržištu će biti dostupna nešto kasnije dok su Comfort i Luxury opreme dostupne za isporuku odmah.

Comfort razina opreme dostupna je od 28.200 EUR za verziju s ručnim mjenjačem, a donosi između ostalog 12,3“ digitalnu instrumentnu ploču, 10.1“ „lebdeći“ dodirni zaslon s iGO navigacijom, prednja svjetla za maglu, zatamnjena stražnja stakla te grijana prednja sjedala pri čemu je vozačevo sjedalo i električno podesivo u 6 smjerova. Verzija s DCT automatskim 7-stupanjskim mjenjačem je 2.000€ skuplja te cijena iznosi 30.200€.

Vrh ponude predstavlja Luxury razina opreme. Verzija s ručnim mjenjačem dostupna je za 30.200€. Kupac ovdje dodatno dobiva LED prednja svjetla, LED prednje i stražnje sekvencijalne pokazivače smjera, električno podesiva i grijana prednja sportska sjedala u kombinaciji crne kože i alkantare, dvozonsku automatsku klimu, ambijentalno osvjetljenje, Panoramsku kameru 360°, 18“ aluminijske naplatke i zadivljujući panoramski krovni otvor. Verzija s DCT automatskim dostupna je za 32.200€ te dodatno uključuje i prilagodljiva elektronički pokretana vrata prtljažnika. MG HS dolazi u 5 različitih boja, a povodom lansiranja u sve navedene cijene uključena boja po izboru kupca.

Mario Rob, voditelj prodaje u MG Motor Adriatic, kaže: „Veliko nam je zadovoljstvo dovesti MG HS u regiju. Ovaj automobil u svim svojim izvedbama donosi novu razinu omjera cijene i kvalitete.. Mi u MG-u već znamo, a vjerujemo da će i tržište vrlo vrzo prepoznati kako je MG HS novi novi best buy u segmentu gradskih SUV vozila.“

Ovaj automobil pruža kombinaciju kvalitete i vrijednosti koju samo MG može postići, a drago nam je što ga možemo dodati našoj ponudi.”
Sada u prodaji s isporukom kupcima koja počinje u veljači, MG HS postaje treći automobil u MG-ovoj ponudi uz MG ZS kompaktni SUV i Plug-In Hybrid EHS. MG HS dolazi s poznatim MG-ovim 7-godišnjim jamstvom, koje je standard u cijeloj MG ponudi, naglašavajući stvarno povjerenje u kvalitetu izrade i pružajući kupcima potpuni mir.

Cijelovita kvaliteta – dizajn i oprema

MG HS je hrabar, snažan i dizajnerski izrađen. S impresivnim detaljima i detaljima koje bi kupci inače očekivali pronaći u mnogo skupljim automobilima, izvanredan dizajn je dokaz MG-ove predanosti proizvodnji automobila visoke kvalitete po pristupačnim cijenama.
Počevši od prednjeg dijela automobila, MG HS nosi najnoviju iteraciju MG-ove zvjezdane rešetke ukrašene nepogrešivim osmerokutnim znakom MG. Tipično za novi val MG modela, ovaj dizajn nudi poznato lice i predstavlja izgled u skladu s MG ZS i MG EHS.

Elegantne linije sa strane i straga stvaraju osjećaj kretanja i zamaha, dok uredno uokviruju elemente kao što su prozori i lukovi kotača. Kromirani detalji raspoređeni su po automobilu, od prednje maske i krovnih nosača do ručki na vratima i praga. Veliki kotači od aluminijske legure od 18” također donose kontrast i odvažnost na cesti. Elegantan dizajn prikriva njegovu prostranu SUV građu, a velika prednja i stražnja vrata omogućuju jednostavan pristup cijeloj obitelji, mladoj ili staroj.
LED prednja i stražnja svjetla imaju sekvencijalne pokazivače na verzijama Luxury. Osim što pružaju moderne i elegantne naglaske u svakom kutu automobila, prednja svjetla nude poboljšanu vidljivost za jasnije i sigurnije skretanje.

S dužinom od 4574 mm, širinom od 1876 mm i visinom od 1664 mm, MG HS je veliki i potpuno razvijen SUV koji kupcima pruža ne samo impresivnu količinu prostora i udobnosti, već i povišen položaj za vožnju, te prostor za glavu iznad ostalih konkurenata. MG HS paleta boja sastoji se od Dover bijele, Brighton plave, Medal srebrne te Pearl crne kao i Diamond crvene metalik boje a povodom lansiranja sve boje uključene su u cijenu vozila.

Unutar MG HS-a, vozači i putnici imaju na raspolaganju prostranu unutrašnjost, s različitim materijalima mekim na dodir i ugodnim dodirom, kontrastnim bojama i metalnim detaljima. Ekskluzivne verzije vrhunskih specifikacija nude izbor između crne kože ili kombinacije crveno-crne kože i alkantare. Ambijentalno osvjetljenje također se proteže kroz unutrašnjost na verzijama Luxury, stvarajući topao i privlačan društveni prostor.
Spektakularni panoramski krovni otvor koji se prvi put pojavio u MG ZS EV-u, nalazi se u novom vodećem modelu MG, preplavljujući kabinu svjetlom i stvarajući osjećaj svjetlije, ekspanzivnije atmosfere u cijelom automobilu.

Tehnologija i povezivost u središtu su MG HS-a, s velikim infotainment zaslonom koji se nalazi sprijeda i u sredini instrumentne ploče. S odvažnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir od 10,1” sustav je kompatibilan s Apple CarPlayTM i Android AutoTM za vrhunsku udobnost, povezivanje i besprijekornu integraciju s vašim telefonom, aplikacijama i glazbom. Zvučni sustav sa šest zvučnika vozaču i putnicima pruža bogato audio iskustvo.
Vlasnici koji se odluče za vrhunsku razinu opreme Luxury imat će koristi od iznimne udobnosti i luksuza kožnih sjedala, uključujući grijana i električno upravljana jednodijelna sportska sjedala sprijeda.
Sveukupni dizajn interijera i eksterijera MG HS-a odražava napore, strast i kreativnost Advanced Design Studio marke u središtu Londona. Tim je uspio razviti moderan i visokokvalitetan SUV koji je dostupan svima.

MG Pilot – pomoć vozaču visoke tehnologije

MG HS je drugi MG model koji ima koristi od visokotehnološkog paketa same marke za pomoć u vožnji pod nazivom MG Pilot, nakon što je debitirao na MG ZS EV u srpnju 2019. MG Pilot dolazi kao standard u svim verzijama od Standard do Luxury i pomaže da iskustvo vožnje bude opuštajuće i sigurno.

Prvo, MG Pilot uključuje autonomno kočenje u nuždi. Pri brzinama ispod 20km/h automobil će automatski aktivirati kočnice kako bi izbjegao sudar s automobilom, biciklom ili pješakom. Pri brzinama iznad 20km/h vozilo će automatski kočiti kako bi se smanjila vjerojatnost ili ublažila ozbiljnost sudara.
Koristeći inteligentnu kombinaciju radara usmjerenog prema naprijed i tehnologije kamere, MG Pilot izvrstan je suputnik na dugim putovanjima. Lane Keep Assist će automatski intervenirati ako otkrije da automobil napušta traku ili kolnik, usmjeravajući vozilo da ostane na cesti. Detekcija mrtvog kuta vizualno upozorava vozača na sva vozila u blizini u susjednim trakama.

Kupci MG HS s automatskim DCT mjenjačem imat će koristi od opuštenog iskustva vožnje zahvaljujući prilagodljivom tempomatu MG Pilota. Postavljanjem ciljane brzine i udaljenosti za praćenje, vozač daje upute MG Pilotu da automatski prilagodi brzinu automobila kako bi održao sigurnu udaljenost od vozila ispred. Ako se cesta oslobodi, MG Pilot će ubrzati i zadržati postavljenu brzinu. Kada je prilagodljivi tempomat aktivan, integrirani tempomat, pri brzinama iznad 58 mph, održavat će položaj vozila u voznoj traci uz minimalno upravljanje upravljačem od strane vozača. Inteligentna pomoć pri poštivanju ograničenja brzine/ Intelligent Speed Limit Assist očitat će znakove ograničenja brzine i prikazati vozaču trenutno ograničenje brzine.

Na verziji DCT, MG Pilot također uključuje Pomoć u gradskim gužvama/Traffic Jam Assist, koji omogućuje automobilu da automatski prati automobil ispred pri brzinama ispod 90km/h, automatski upravlja, koči i ubrzava unutar iste trake. Ako se vozilo ispred potpuno zaustavi, MG HS će jednako postupiti, a ako se udalji unutar kratkog vremena, MG HS će učiniti isto.

Uz aktivne sustave MG Pilota, izbor značajki upozorenja nadopunjuje vozača, održavajući sigurnost i pojednostavljujući svakodnevnu vožnju. Standardno na svim razinama opremljen je i sustavom upozorenja na sudar/Forward Collision.

Upozorenje, prednji radari MG Pilota aktivirat će poruku upozorenja ako vozilo ispred naglo uspori, ostavljajući dovoljno vremena za uspješnu primjenu kočnice u nuždi.

Vozači mogu biti sigurni znajući da imaju izvrsnu vidljivost uz prednost sustava za otkrivanje mrtvog kuta i sustava pomoći pri promjeni trake. Nadzirući područje iza C-nosača automobila, sustav za otkrivanje mrtvog kuta upozorit će vozača, putem svjetla upozorenja postavljenog na A-stup, ako je nevidljivo područje okupirano drugim automobilom. Upozorenje na poprečni promet straga i također pomaže u smanjenju rizika od sudara.

Profinjena snaga—motor i prijenos

MG HS standardno dolazi s četverocilindričnim turbo benzinskim motorom od 162 KS, koji ima maksimalni okretni moment od 250 Nm s prednjim pogonom.

Pogodan za vožnju autocestom kao i po gradu, MG HS će ubrzati 0-100km/h milja na sat za 9,9 sekundi, postižući najveću brzinu od 190km/h. Kupci imaju izbor između šest-stupanjskog ručnog ili sedam-stupanjskog DCT mjenjača. Bilo da se radi o vožnji u školu, jednom danu na selu ili dugoj vožnji u posjet prijateljima ili obitelji, MG HS je prikladan i pouzdan u svim okruženjima.

Učinkovitost je ključna za svaki novi automobil i MG HS nije iznimka. Mješovita WLTP potrošnja od iznosi 7,4l/100km za ručni i 7,6l/100km za DCT mjenjač uz spremnik goriva od 55 litara osiguravajući da su punjenja rijetka.

S maksimalnom vučnom težinom od 1.750 kg, MG HS izdržat će čak i najaktivnije životne stilove, vuču prikolice, kućice za kampiranje ili čamce. S maksimalnim okretnim momentom dostupnim od 1500 do 4400 o/min, MG HS ima snagu uz nisko vučno težište za vuču predmeta s lakoćom, čak i na uzbrdici.

MG-ovo poznato 7-godišnje jamstvo – Jamstvo i zastupstva

MG sa zadovoljstvom nudi MG HS sa svojim poznatim 7-godišnjim jamstvom. Velikodušan paket pruža kupcima potpuni mir, jamčeći da će potpuno obučeni MG tehničari uvijek biti pri ruci s originalnim zamjenskim MG dijelovima. Vozači mogu biti uvjereni da dugo jamstvo proizvođača odražava visoku kvalitetu izrade i komponente svjetske klase koje se koriste u svim MG automobilima.

Dostupno za MG HS od lansiranja, jamstvo od 7 godina / 150.000 km u potpunosti je prenosivo na buduće vlasnike, osiguravajući da će svaki MG HS i dalje imati koristi od naše predanosti kvaliteti i servisu, bilo da se radi o novom ili rabljenom automobilu.

Zastupstva MG-a mogu se pronaći na strateškim lokacijama diljem zemlje, čime se kupcima osigurava što je moguće brže i jednostavnije posjetiti lokalni izložbeni salon i iskusiti MG HS, zajedno s ostatkom portfelja MG proizvoda. S mrežom distributera koja stalno postaje sve veća i bolja, naši distributeri također mogu pružiti najbolju uslugu i podršku nakon prodaje, kao i pristup MG-ovoj širokoj ponudi dodatne opreme.

Kupci mogu biti sigurni da je tehnologija koja podržava naše servisne centre jednako napredna kao ona u MG HS-u. MG-ov lanac distributera omogućuje trenutni pristup informacijama kao što su cijene dijelova i rokovi otpreme. Potpuna digitalna servisna evidencija provjera i održavanja pruža kupcu potpunu transparentnost i potpuni pristup servisnoj povijesti njegovog vozila.Source link

Related Posts