Aktualno E-TECH Engineered Featured Renault Vijesti Zanimljivosti

Ograničena serija E-Tech engineered: novi dizajn za novi život s Renaultovom hibridnom tehnologijom


Posebno izdanje E-Tech Engineered obiluje opremom koja stoji iza uspjeha inačice R.S. Line te istovremeno unosi svježinu sofisticiranim sportskim bojama i materijalima, još snažnije usklađenima s aktualnim trendovima.

LUKSUZAN SPORTSKI IZGLED
Ovu posebnu seriju krase detalji u toploj boji titanija na dijelovima kao što su spojler po uzoru na F1®, ugrađen u donji dio prednjeg odbojnika, te ukrasni umetci na bočnim stranama i donjem dijelu stražnjeg kraja, kao i oznake na naplatcima. Još jedno upečatljivo obilježje svih modela iz serije jest prepoznatljivi logotip marke u obliku dijamanta i sjajno crna slova u nazivu modela na prednjem i stražnjem kraju. Cjelokupan izgled zaokružuje nova oznaka E-Tech Hybrid ili Plug-In Hybrid na vratima prtljažnika koju dijele svi elektrificirani Renaultovi modeli. Tu je još i odvažna i elegantna grafička oznaka na vozačevim vratima, a svi modeli iz serije dostupni su u različitim bojama.
U unutrašnjosti također prevladava vizualni sklad zahvaljujući presvlakama sa šavovima u toploj boji titanija i zlatnim ukrasnim umetcima na armaturnoj ploči i zračnim otvorima. Upravljač krasi slovo E, čime se odražava pripadnost obitelji vozila E-Tech. Jednako je tako dizajn pragova vrata usklađen s oznakom na vanjskom dijelu karoserije. Svi ti novi detalji zaslužni su za još elegantniji cjelokupan izgled vozila.

PRVE NARUDŽBE ZA HRVATSKO TRŽIŠTE
Renault Clio, Captur i Conquest u izvedbi E-Tech Engineered bit će dostupni za narudžbu u Hrvatskoj od lipnja, a prve se isporuke očekuju od rujna nadalje.Source link

Related Posts