RALLY Strani sport Vijesti WRC

Ostberg se vraća s Citroenom

Nakon vrlo uspješnog nastupa na ovogodišnjem reliju u Švedskoj, Mads Ostberg vraća se u Citroen Racing za koji će nastupiti na još dva makadamska relija.

Norveški vozač vratit će se u akciju na reliju Portugal, od 17. do 20. svibnja i na reliju Italija Sardinija, od 7. do 10. lipnja.

Ostberg će prvi puta voziti C3 WRC na makadamu, ali već ima iskustva s tim automobilom nakon što je završio kao šesti na snježnom reliju u Švedskoj.

On, također, ima iskustva na makadamu nakon što je ranije ovoga mjeseca u Ford Escortu MkII nastupio na reliju Otago u Novom Zelandu, ali je morao odustati nakon problema s ovjesom.

“Odličan je osjećaj vratiti se u momčad i u automobil nakon tako dugačke pauze poslije relija u Švedskoj. Napravit ću sve u ova dva relija da dokažem da zaslužujem da me se zadrži i nadam se da ću dobiti novu priliku krajem sezone”, objasnio je 30-godišnjak.

Ostberg je u prošlosti bio uspješan u Portugalu i Sardiniji s Citroenom, završivši kao treće i drugoplasirani za upravljačem DS3 WRC automobila prije četiri godine.

Ivan Vrhovec

Urednik MotorsportHR-a :) Započeo svoj novinarski put, daleke 2011. i očuvao ga sve do danas. Radio sam za razne medije, poput Auto90, GP1, srpski Sportissimo Rs, jednom ranije za MotorsportHR. Da, ovo je moj drugi put ovdje. :) Stekao sam iskustvo koje je neprocjenjivo i poznanstva koja su ostala i do dan danas, neka od njih su veoma čvrsta. :)
Follow Me:

Related Posts