Aktualno Featured održavanje peugeot Vijesti Zanimljivosti

Peugeot planira kupcima održavati auto 25 godina!


Peugeot bi vam htio temeljito obnavljati automobil, oblog i tapecirung u untrašnjosti tako da cijelo vrijeme izgleda kao da je novi, prenosi RevijaHAK.

Očigledno se spremaju velike promjene u konceptu vlasništva vozila, a i Peugeot prati trendove s novim idejama. S novom električnom strategijom i velikim brojem modela planira osvojiti tržište, ali tu su i ideje za one koji si neće moći priuštiti novo vozilo svakih desetak godina.

Izmišljen je koncept automobila za cijeli život, odnosno ideja da vam automobil traje 25 godina, desetljeće više od prosjeka aktualnih modela. Doduše, reći ćete da se i na našim cestama redovito viđaju i stariji automobili, ali ovo bi trebalo biti nešto drugo. Peugeot bi vam htio temeljito obnavljati automobil, oblog i tapecirung u untrašnjosti tako da cijelo vrijeme izgleda kao da je nov.

Značajna prednost bit će i mogućnost ažuriranja na zahtjev upravljačkog softvera za elemente poput motora, rasvjete, povezivosti, navigacije. Tako bi i kupci rabljenih Peugeot imali priliku dobiti praktički novi automobil. Naravno, tu se postavlja mnogo pitanja, pogotovo o mehaničkim komponentama i limu, ali o tome nekom drugom prilikom, kada Peugeot detaljnije objasni svoj koncept.

Izvor: RevijaHAKSource link

Related Posts