Aktualno Citroen akcija Citroën C3 Aircross citroen e-c4 Featured SUV Vijesti Zanimljivosti

Primamljiva ponuda za SUV Citroën C3 Aircross i ë-C4


Citroën je pripremio primamljivu ponudu za Citroën C3 Aircross, SUV snažnog karaktera za aktivan život i 100 % električni ë-C4, automobil vrhunske udobnosti do kraja lipnja 2022.

Citroën C3 Aircross, idealan SUV za gradsku vožnju i slobodno vrijeme dostupan je odmah za isporuku. Primjerice, Citroën C3 Aircross Feel Pack PureTech 110 S&S BVM6 u ponudi je s mjesečnom ratom od 1.460 kn uz Citroën Financiranje.

Citroën ë-C4, 100 % električan, elegantan je i dinamičan automobil snažne osobnosti koji naglašava svoje ë-Comfort kvalitete: tišinu rada, fluidnost i užitak u vožnji. U ponudi je s eko bonusom od 20.000 kn. Sve fizičke osobe na poklon dobivaju kućni punjač wallbox, a dodatna pogodnost za kupce je pet godina jamstva i servisiranja.

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.Source link

Related Posts