Aktualno Featured Opel Astra Vijesti Zanimljivosti

„Prvak za prvake”: sportske zvijezde slave novu Opel Astru


Što imaju dvostruki svjetski osvajač titule trenera godine Jürgen Klopp, dvostruka europska prvakinja Gina Lückenkemper te svjetski i europski prvak u dekatlonu Niklas Kaul zajedničko s novom Opel Astrom? Karakter, autentičnost, pristupačnost i gene serijskog pobjednika! Upravo je to razlog zašto te tri sportske zvijezde vole najnoviju generaciju popularnog automobila kompaktne klase iz Rüsselsheima. Zato su idealne osobe za novu kapanju Opel Astre. Automobil koji inspirira, slažu se tri prvaka kada je riječ o svježe okrunjenom pobjedniku „Zlatnog volana 2022.” – i ulaze ravno u novu Astru i Astru Sports Tourer. Zato što je nova Astra, kako se i kampanjom na društvenim medijima tvrdi: „Prvak za prvake”.

„Nova Opel Astra je izazivač – i osvojila je prestižne nagrade od početka, što je čini stvarnim prvakom. Jednako kao i naši iznimno uspješni ambasadori branda i kampanje, ovaj automobil predstavlja emocije i karakter. To je savršena kombinacija i moto za našu kampanju za društvene medije bio je očit”, izjavio je Albrecht Schäfer, direktor marketinga Opela u Njemačkoj.

Kao glavni junaci spota za društvene medije, Klopp, Lückenkemper i Kaul predvode novu kampanju za Astru – autentični, pristupačni i uvijek spremni da namignu. Dodatni videozapisi sportaša, kao i ostali materijali za društvene mreže i pogledi iza scene nadopunjuju kampanju. Osim toga, nova Opel Astra slavi se u tiskanim medijima i na velikim plakatima multimedijskom kampanjom „najbolji automobil u Njemačkoj”. Popratni TV spot prikazivat će se na relevantnim TV kanalima. Osim toga, Astra će se promovirati na društvenim medijima i drugim digitalnim kanalima.

„Bravo Opel!”: prvak kojeg slave (ne samo) prvaci

„To je to!” Jürgen Klopp, dvostruki svjetski osvajač titule „trenera godine” već je bio uzbuđen zbog svoje Opel Astre plug-in hibrida početkom rujna – bio je to njegov „debi u električnoj mobilnosti”. U glavnom spotu kampanje za društvene medije za novu Astru, Gina Lückenkemper, koja je osvojila zlato u utrci na 100 metara i 4×100 metara ove godine, kao i najmlađi svjetski prvak u dekatlonu svih vremena – a od ovog ljeta i europski prvak – Niklas Kaul, također se približavaju novoj Astri. Kao i Klopp, oba su sportaša oduševljena: „Kakav sprint”, riječi su kojima je najbrža žena Europe ocijenila ubrzanje Astre Plug-in Hybrid sa snagom sustava 133 kW / 180 KS i 360 Nm okretnog momenta (kombinirana potrošnja goriva / emisije prema WLTP-u : 1,1 – 1,0 l/100 km, emisije CO2 24 – 23 g/km). Niklas Kaul zaključuje na tipičan dekatlonski način: „Jednostavno prvak u svim disciplinama.” A Lückenkemper uz osmijeh dodaje: „Lijepi volan – ali ne bi li zapravo trebao biti zlatan?”

Čitatelji časopisa AUTO BILD i BILD am SONNTAG, kao i stručni žiri slažu se s time – pa su novu Astru s 5 vrata i Astru Sports Tourer nagradili „Zlatnim volanom” i proglasili „Najboljim automobilom do 50.000 eura”. To je treći „Zlatni volan” zaredom za Opel. Međutim, kao istinski „prvak”, nova generacija Astre ne staje samo na jednoj tituli. Nezavisni stručni žiri nagrade „Njemački automobil godine” nedavno je proglasio Astru „Njemačkim kompaktnim automobilom 2023.” . A karavan Astra Sports Tourer uskoro biti na putu prema trgovcima i kupcima kao „OBITELJSKI AUTOMOBIL godine”.

Brojni su razlozi za mnoga priznanja novoj generaciji Astre: Nova Astra i Astra Sports Tourer dinamičnije su nego ikad prije – uz besprijekoran i odvažan dizajn koji uključuje lice branda Opel Vizor – istovremeno ostajući svakodnevni heroji. Vrhunske tehnologije poput intuitivnog, potpuno digitalnog kokpita Pure Panel ili prilagodljivih svjetala bez odsjaja Intelli-Lux LED® Pixel čine vožnju ugodnijom i sigurnijom – kao i ergonomski aktivna sjedala s certifikatom AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) za vozača i suvozača. Osim toga, kupci Astre imaju i širok izbor alternativnih pogona: Astra s 5 vrata i Sports Tourer nisu dostupni samo kao visokoučinkoviti motori s unutarnjim sagorijevanjem, već po prvi puta i kao elektrificirani plug-in hibridi, time ujedno i bez lokalnih emisija. A električna verzija s baterijom slijedi sljedeće godine. Jürgen Klopp sve je to sažeo na svoj način u spotu kampanje: „Bravo Opel!”Source link

Related Posts