E-Hybrid Featured Panamera Porsche Techart Tuning Turbo S Vijesti Zanimljivosti

TechArt Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid


Luksuzna hibridna limuzina s iznimno nastrojenim sportskim genima najbolji je opis Porsche Panamere Turbo S E-Hybrid. Kombinacija turbobenzinca 4.0 V8 sa 550 KS i 770 Nm i elektromotora sa 100 kW (136 KS) i 400 Nm već u brošuri izaziva respekt. Sprint do stotke za 3,5 s i najveća brzina od 310 km/h zadovoljit će i najzahtjevnije.

U TechArtu, poznatoj tuning kući specijaliziranoj za Porsche, na performanse nisu imali prigovor, ali izgled su smatrali previše pitomim pa su izradili agresivan bodykit. Većina komponenti ugrađenih na Porsche Panameru Turbo S E-Hybrid zapravo su kopija onih s modela 911 GT3 RS.

Brojni karoserijski dodaci začinili su vanjski izgled, ali najupečatljiviji dio bodykita svakako su blatobrani, zbog kojih je Panamera sprijeda šira za 50 mm, a straga za čak 80. Šlag na tortu stigao je u obliku 22-colnih naplataka s gumama dimenzija 285/30 sprijeda i 335/25 straga.

Za one kojima hibridna Panamera djeluje previše obiteljski, preporučili bismo da bace pogled na TechArt Porsche 911 Turbo Cabriolet sa 711 KS.

Previous articleAutoGuard Dash Cam

Od malih nogu zaražen oktanima pa već krajem 80-ih bjesomučno guta sve automobilske tiskovine. Kao dipl.ing. strojarstva čitatelju približava mehaniku automobila. Osnivač i glavni urednik portala Autopress.hrSource link

Related Posts