0.9

Udružuju se MG i Arsenal


MG Motor UK i Arsenal najavili su uzbudljivo višegodišnje partnerstvo u kojem će britanski proizvođač automobila postati službeni automobilski partner kluba.

Proslavljajući 100. obljetnicu ove godine, MG će podržati Arsenalove muške i ženske timove, a navijači će vidjeti njihov brend predstavljen na stadionu Emirates i Meadow Parku. MG i Arsenal će također surađivati na stvaranju zanimljivog sadržaja osmišljenog tako da uključi globalnu bazu navijača kluba.

Guy Pigounakis, komercijalni direktor MG Motora UK, kaže: „Pridruživanje Arsenalu upravo u godini naše stote obljetnice predstavlja značajno poglavlje u MG-ovoj priči. Ne samo da podržavamo svjetski poznati klub; već s ciljem razvijanja budućnosti nogometa, zalažemo se za rast ženske profesionalne igre i pokazujemo našu strast za najveću igru na svijetu.”

Juliet Slot, glavna komercijalna direktorica Arsenala, rekla je: „Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu MG-u u našu obitelj partnera. To je brend poznat po svojoj povijesti i naslijeđu, ali oni sa sobom također donose i napredan način razmišljanja koji je u skladu s ambicijama našeg kluba. U njihovoj stotoj godini, uzbuđeni smo što MG može postati dio našeg putovanja okrenutog dugoročnom rastu i razvoju i veselimo se suradnji s njima na promicanju njihove ponude vodećih održivih električnih vozila.”

MG je 2023. godine prodao preko 80 000 novih automobila samo na matičnom tržištu Ujedinjene Kraljevine i sada ima čvrstu poziciju jedenog od omiljenih brendova električnih vozila u zemlji.
Kada započne sezona 2024./25., dugo očekivani kabriolet Cyberster koji će ponuditi doista iznimne karakteristike, predvodit će liniju britanskog branda i pridružiti se timu MG-a koji je već prepun vrhunskih vozačkih talenata.
To uključuje MG4 EV, koji je osvojio više od 30 nagrada od lansiranja 2022., uključujući nedavni What Car? Nagrade, gdje je drugu godinu za redom proglašen najboljim malim električnim automobilom godine.Related Posts