0.9

Globalna premijera potpuno novog MG3 na sajmu automobila u Ženevi


MG Motor će lansirati novi hibridni gradski automobil MG3 na Ženevskom sajmu u ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine. Ovo će biti svjetska premijera MG-ovog važnog gradskog automobila koji će biti predstavljen europskim kupcima po prvi put u 2024. godini.

Zamjenjujući benzinski model koji je dobro etabliran na matičnom tržištu marke u Velikoj Britaniji, MG3 Hybrid Plus predstavlja prekretnicu u razvoju MG-ovog pogonskog sklopa, nudeći kupcima njihovu prvu priliku da voze čisti hibridni MG. Tehnološki napredan hibridni sustav pruža kombinaciju učinkovitosti, performansi i mogućnosti vožnje bez emisija; postavljajući nove standarde u iznimno važnom sektoru gradskih automobila.

Novi MG3 naglašava predanost MG-a da kupcima ponudi raznolike razine pomoći vozaču i zabavnih značajki kao standard – primjer su novi zasloni s dva ekrana i širok izbor povezanih usluga. Aiden He, izvršni direktor MG Nordic & Benelux – “MG3 je spreman isporučiti izniman spoj vjerodostojnih performansi, ekonomičnosti, profinjenosti i tehnologije za hibridni hatchback B-segmenta. Uvjereni smo da će biti velik izazov na tržištu gdje kupci zahtijevaju izvrsnu vrijednost i praktičnost.”

MG-ov nadolazeći vodeći Cyberster također će se istaknuti u Ženevi. Bit će objavljeni upečatljivi izbori boja potpuno električnog roadstera, a MG će potvrditi električne performanse, snagu i doseg kabrioleta.Related Posts