Featured Fiat 500 LIFESTYLE Matteo Bocelli Vijesti Zanimljivosti

VIDEO: Bocelli junior nova je mega svjetska zvijezda, a novi singl “Tempo” prati i promociju posve novog električnog Fiata 500


Mladi Matteo Bocelli, koji ide stopama svog slavnog oca, svojom će novom pjesmom promovirati ljepote Toskane i Fiata 500 uz poseban JBL zvučni sustav.

Tempo, novi singl Mattea Bocellija, sina najpoznatijeg živućeg svjetskog tenora, slijepog maestra Andrea Boccellija, bit će dio nove komunikacijske kampanje za specijalnu seriju Fiata 500 “La Prima by Bocelli”.
– Pjesma je točno poput našeg modela Fiata 500: veselo, elegantno, bezvremensko i ukorijenjeno u talijansku kulturu. Drago mi je da je “Tempo” postao soundtrack za Novi 500!

Izjavio je to Olivier Francois, izvršni direktor Fiata koji je vrlo ponosan na Matteov izbor da u svom glazbenom spotu predstavi električni 500 i da nas u stilu i stilu provede kroz ljepotu svoje zemlje, Toskane. “Službeni video za pjesmu, koju je režirao William9, uključuje Fiat 500, koji postavlja tempo za ludu avanturu u Toskani. A pjesma i spot vode nas kroz priču.

Nakon što Bocellijevi prijatelji prekinuli njegovu probu u kazalištu Giuseppe Verdi u Pisi, odrastajući, oni završavaju u operi Manolo Valdes u kultnom Teatro del Silenzio, gdje uživaju u prirodnim ljepotama zemlje i obale. Zabavna, brza, pokretna pjesma. Zaista vjerujem u to i velika mi je čast što Fiat odabrali Tempo za soundtrack svoje nove kampanje“, rekao je Bocelli junior. a na španjolskom i talijanskom je s Bocellijevog prvijenca, koji će biti objavljen 2023. na Capital Records. Napisali su ga Ido Zmishlany, Nolan Sipe i Max Wolfgang, a producirao Zmishlany, poznati glazbeni producent koji je, između ostalih, surađivao s Justinom Bieberom, Shawnom Mendesom i Imagine Dragons. Matteo Bocelli počeo je učiti klavir sa šest godina, a s 18 je službeno debitirao na pozornici u Koloseumu u Rimu. Pjevačev duboki glas tada je dopro do ljubitelja glazbe diljem svijeta sa singlom Fall on Me iz 2018., anglo-talijanskim duetom kojem je sudjelovao za svoj album pod nazivom Si, njegovog oca Andree Bocellija. Pjesma, koja je ušla u soundtrack Disneyjevog filma “The Nutcracker and the Four Realms”, prikupila je više od 300 milijuna preuzimanja. Nedavno se Matteo također pridružio ocu na njegovoj turneji po američkoj areni, koja je uključivala dva nastupa u Madison Square Gardenu u New Yorku.Source link

Related Posts