Aktualno Featured Vijesti Zanimljivosti

Vozilom udario u policijski motocikl zaustavljen u zaustavnoj traci te teško ozlijedio policijskog službenika


U nedjelju, 3. srpnja oko 20.15 sati je 56-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka na autocesti A1 desnom prometnom trakom u smjeru Zagreba. Tijekom vožnje je iz za sada neutvrđenog razloga skrenuo na zaustavnu traku i naletio na zaustavljeni službeni policijski motocikl marke BMW na kojem je u tom trenutku sjedio policijski službenik Policijske uprave zagrebačke te su od jačine naleta odbačeni na teren s istočne strane.

Vozač osobnog automobila Škoda Octavia se nije zaustavio na mjestu prometne nesreće, odnosno nastavio se kretati, međutim, spriječen je u daljnjem bijegu u suradnji s građanima nedaleko od mjesta događaja.

Alkotestiranjem 56-godišnjaka uređajem Drager utvrđena mu je koncetracija alkohola 1,91 g/kg, a ozlijeđenom je policijskom službeniku liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Protiv 56-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenih djela izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći.

Izvor: Zagrebačka policijaSource link

Related Posts