Aktualno Citroen Featured Servis set razvoda motora Vijesti Zanimljivosti

Vrhunska ponuda u servisima Citroën


Citroën je pokrenuo servisnu akciju tijekom koje članovi kluba vjernosti mogu iskoristiti posebnu ponudu na set razvoda motora. Uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže Citroën servisa, članovi kluba vjernosti Citroën Zauvijek imaju popust od 30 % na set razvoda motora od 12. rujna do 29. listopada 2022.

30% na set razvoda, remen razvoda, razno remenje i natezače

Sastavni dijelovi seta razvoda trpe neprekidno opterećenje od strane motora i prirodno je da se s povećanjem broja prijeđenih kilometara troše. Klimatski uvjeti također mogu utjecati na prijevremenu istrošenost. Curenje pumpe vode i istjecanje rashladne tekućine mogu značajno smanjiti životni vijek remena razvoda.

Zupčasti remen treba promijeniti u skladu s preporukama proizvođača te ovisno o starosti i kilometraži vozila jer njegovo puknuće može izazvati oštećenja koja mogu dovesti čak i do kvara motora.

KLUB VJERNOSTI CITROËN ZAUVIJEK

CITROËN ZAUVIJEK je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima se omogućava povoljnije održavanje Citroën vozila u mreži ovlaštenih servisa. Redovito godišnje održavanje vozila osigurava dugovječnost, pouzdanost i sigurnost. Za članove kluba stoga je omogućeno povoljnije redovno održavanje vozila te popust od 30% popusta na originalne ili Eurorepar setove razvoda kao i njihove sastavne dijelove.Source link

Related Posts